Přejít k hlavnímu obsahu

Mezi TOP25 hráči v EU za listopad jsou tři Češi

8. 12. 2015 | 17:52 Hearthstone
Týden po konci listopadové sezóny Blizzard zveřejnil žebříček 100 nejlepších hráčů evropského a amerického serveru, mezi hodnocenými hráči se objevila i trojice Čechů.
Výchozí obrázek

Týden po konci listopadové sezóny Blizzard zveřejnil žebříček 100 nejlepších hráčů evropského a amerického serveru, mezi hodnocenými hráči se objevila i trojice Čechů.

Listopadová sezóna byla poslední, která se ještě nezapočítává do kvalifikace na Blizzcon 2016. Od prosince už hráči budou moci sbírat cenné body, díky kterým budou mít šanci se kvalifikovat na velké světové finále. Detailní informace o systému pro následující rok se můžete dočíst na oficiálních stránkách zde.

Hearthstone

I tak si ale hráči mohli nanečisto tryhard vyzkoušet. Větší pozornost si zřejmě zaslouží evropský žebříček, ve kterém bojují i čeští hráči. Měsíc listopad ovládl MrYagut se svojí rogunou, ale na paty mu šlapal i StanCifka, který nakonec padl na čtvrté místo. Krásná umístění získali i dva další Češi, Melane se umístil 16. a JJPasak 21. Na americkém serveru si pro primát přišel dotDark před justsayanem z týmu Tempo Storm.

Stejně jako v evropském, tak i v americkém žebříčku najdeme světoznámých jmen pouze po skromnu. Uvidíme, jestli motivace v podobě zisku bodů pro kvalifikaci na BlizzCon motivuje ty nejlepší hráče, aby se na ladderu poprali o nejvyšší pozice. Celý žebříček pro Evropu si můžete prohlédnout tady, pro Ameriku poté na tomto odkazu.

Top umístění hráčů na EU:Top umístění hráčů na NA:
1. {#Německo} Mryagut1. {#Austrálie} DotDark
2. {#Evropská unie} Bunnyhoppor2. {#Spojené státy americké} justsaiyan
3. {#Francie} Kalàxz3. {#Kanada} Neobility
4. {#Česká Republika} StanCifka4. {#Kanada} SilentStorm
5. {#Švédsko} Fluffy5. {#Japonsko} Akogare
16. {#Česká Republika} Melane19. {#Čína} Eloise
21. {#Česká Republika} JJPasak24. {#Kanada} Purple
  
Štítky: BlizzCon, Stancifka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.