Přejít k hlavnímu obsahu

MiA se stává n!faculty

17. 10. 2006 | 21:31
Na nedávném ESWC jsme mohli vidět jen jeden jediný tým reprezentující Rakousko. Byli jím DRW, kteří se ovšem nedokázali v tvrdé konkurenci dostat ani přes první skupinu. Po této soutěži jsme mohli vidět mnoho top rakouských hráčů bez klanu. Plánované vytvoření kompletního rakouského all-star klanu ztroskotalo. Především díky tomu, že většina hráčů dala přednost hraní v German EPS a někteří nabídku ihned zamítli. Poté co se ale rakouští hráči rozhodli, že dále v Německu hrát nebudou začali žít i naděje na zrealizování tohoto plánu. Přišel rozpad klanů plan-B a n!faculty - hráči obou celků si uvědomili, jak dlouho nemělo Rakousko tým, který by jej zastupoval i na těch největších světových soutěžích. Hráči vycítili velkou šanci a obrovský krok kupředu v rakouském progamingu. Myšlenka přešla v čin - světlo světa spatřil klan Made in Austria. Po krátkých konzultacích se tato pětice rozhodla přejít pod křídla organizace n!faculty. Ta jim zajisté pomůže k tomu co potřebují k vytvoření úspěšného cs týmu. Ačkoliv je soupiska hotova, bylo potřeba najít náhradu na blížící se WCG za Christoph-a "pyr0" Trafoier-a, který si dokončuje své povinnosti u armády. Náhrada za něj je ovšem také prvotřídní. Není jí nikdo jiný než současný hráč Mousesports Franz "gore" Burghardt, který se se svým týmem nemůže zúčastnit právě díky rakouské národnosti. Line-up tedy vypadá takto:
Výchozí obrázek

Na nedávném ESWC jsme mohli vidět jen jeden jediný tým reprezentující Rakousko. Byli jím  DRW, kteří se ovšem nedokázali v tvrdé konkurenci dostat ani přes první skupinu. Po této soutěži jsme mohli vidět mnoho top rakouských hráčů bez klanu.

Plánované vytvoření kompletního rakouského all-star klanu ztroskotalo. Především díky tomu, že většina hráčů dala přednost hraní v German EPS a někteří nabídku ihned zamítli.

Poté co se ale rakouští hráči rozhodli, že dále v Německu hrát nebudou začali žít i naděje na zrealizování tohoto plánu. Přišel rozpad klanů  plan-B a  n!faculty - hráči obou celků si uvědomili, jak dlouho nemělo Rakousko tým, který by jej zastupoval i na těch největších světových soutěžích.

Hráči vycítili velkou šanci a obrovský krok kupředu v rakouském progamingu. Myšlenka přešla v čin - světlo světa spatřil klan  Made in Austria. Po krátkých konzultacích se tato pětice rozhodla přejít pod křídla organizace n!faculty. Ta jim zajisté pomůže k tomu co potřebují k vytvoření úspěšného cs týmu.

Ačkoliv je soupiska hotova, bylo potřeba najít náhradu na blížící se  WCG za  Christoph-a "pyr0" Trafoier-a, který si dokončuje své povinnosti u armády. Náhrada za něj je ovšem také prvotřídní. Není jí nikdo jiný než současný hráč  Mousesports  Franz "gore" Burghardt, který se se svým týmem nemůže zúčastnit právě díky rakouské národnosti.

Line-up tedy vypadá takto:

 Michael "PapsT" Schmid
 Christoph "pyr0" Trafoier
 Boris "sQuad" Zrost
 Martin "seste" Szesztanovich
 Yilmaz "apathy" Seren
 Franz "gore" Burghardt (pouze WCG)

Hodně štestí!

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF