Přejít k hlavnímu obsahu

Mimi odchází z Dynasty Gaming!

19. 9. 2017 | 16:30 Counter-Strike 2
Po čtvrt roce od přestupu od Team Secret k organizaci Dynasty Gaming hlásí holky změnu. Opouští je jedna z nejpopulárnějších hráček součastnosti, Michaela "mimi" Lintrup.
Výchozí obrázek

Po čtvrt roce od přestupu od Team Secret k organizaci Dynasty Gaming hlásí holky změnu. Opouští je jedna z nejpopulárnějších hráček součastnosti, Michaela "mimi" Lintrup.

Dynasty Gaming jsou rozhodně elitou dámského CS:GO. Svůj podíl na tom má i jedna z nejpopulárnějších proplejerek a streamerek světa, Michaela "mimi" Lintrup. Ta ale po roce a půl společného hraní zbytek týmu opouští. I když spolu se svými bývalými spoluhráčkami dosáhly na nejprestižnější tituly v ženském Counter-Strike, jako například na dvojnásobný zisk zlata z ESWC, mimi s týmem spokojena nebyla a rozhodla se tedy k odchodu. Náhradu za ní našli Dynasty Gaming celkem rychle, k týmu se připojuje Petra "Petra" Stoker. Petra k DG přestupuje z týmu Expert, kde strávila necelý rok. 


Takto vypadá Petra, nová posila Dynasty Gaming!

Vzhledem k tomu, že v dámském CS:GO se o moc  výš jít nedá, je zároveň i otázkou, kam se chce Michaela vydat. Má snad v plánu na dobro seknout s pro-gamingem a věnovat se jen streamům a své komunitě? Žhavou možností je i připojení k mužskému týmu. Rozdíly mezi mužským a dámským Counter Strike jsou totiž velké. Female scéna je co do velikosti i kvality opravdu hodně za scénou pánskou. Je sice pravdou, že herními schopnosty jsou na tom zatím dámy o dost hůř, ale nová motivace by je mohla dovést k lepšímu nasazení. Viděli byste na turnajích rádi pohromady pány i dámy? Umíte si představit kombinovaný tým? Kdo ví, možná se to brzy stane realitou!


Tuto sestavu už pospolu nadále vídat nebudeme. Foto: HLTV.org

Nová sestava Dynasty Gaming:

{#Ruská federace} Ksenia "vilga" Kluenkova
{#Švédsko} Julia "Juliano" Kiran
{#Švédsko} Zainab "zAAz" Turkie
{#Ruská federace} Anna "Ant1ka" Ananikova
{#Nizozemsko} Petra "Petra" Stoker

miluju videohry a hlavně ligu legend