Přejít k hlavnímu obsahu

The movie - PARANOIA

6. 7. 2007 | 21:17
Jedno z nejočekávanějších českých movie bylo před malou chvilkou konečně officiálně zveřejněno a já mám tu čest poskytnout vám info o jednom z nejhezčích českých děl, které byly doposud vyrobeny. Movie nesoucí název PARANOIA, má na svědomí jeden z nejlepších českých riflerů enjOik a jak ste mohli z mích slov poznat, stojí opravdu za shlédnutí.Movie má velmi kvalitně zpracované jak intro, tak outro a celkové grafické zpracování movie PARANOIA je velice zdařilé. Po fragové stránce se tomuto movie nevyrovná žadné ze zatím vydaných českých děl, dokonce bych se odvážil říct, že i knaller by bledl závistí. Tak neváhejte a vychutnejte si těch 9 minut krásné podívané! 
Výchozí obrázek

Jedno z nejočekávanějších českých movie bylo před malou chvilkou konečně officiálně zveřejněno a já mám tu čest poskytnout vám info o jednom z nejhezčích českých děl, které byly doposud vyrobeny. Movie nesoucí název PARANOIA, má na svědomí jeden z nejlepších českých riflerů cze enjOik a jak ste mohli z mích slov poznat, stojí opravdu za shlédnutí.

Movie má velmi kvalitně zpracované jak intro, tak outro a celkové grafické zpracování movie PARANOIA je velice zdařilé. Po fragové stránce se tomuto movie nevyrovná žadné ze zatím vydaných českých děl, dokonce bych se odvážil říct, že i knaller by bledl závistí. Tak neváhejte a vychutnejte si těch 9 minut krásné podívané! 

Délka movie : 9:38 , Velikost movie : 380 MB , LINK na download : HERE!