Přejít k hlavnímu obsahu

Mozilla s týmem vstupují pod SK Gaming!

17. 1. 2014 | 19:23 League of Legends
Překvapivou zprávu dnes poslal do světa známý český topař Pavel 'Mozilla' Klaban, který se svým evropským týmem míří pod organizaci SK Gaming!Pavel 'Mozilla' Klaban se před pár týdny dal dohromady se čtyřmi Evropany, se kterými tryhardili a dostali se až do Coke Zero Challenger Series, dnes v noci si totiž poradili s týmem Ocelota a dostali se do play-off části turnaje.
Výchozí obrázek

Překvapivou zprávu dnes poslal do světa známý český topař Pavel 'Mozilla' Klaban, který se svým evropským týmem míří pod organizaci SK Gaming!

Pavel 'Mozilla' Klaban se před pár týdny dal dohromady se čtyřmi Evropany, se kterými tryhardili a dostali se až do Coke Zero Challenger Series, dnes v noci si totiž poradili s týmem Ocelota a dostali se do play-off části turnaje.

Už pár dní zpátky se organizace SK Gaming vyjádřila, že ke svému LCS týmu nabere do svých řad ještě jednu sestavu, která bude řádit v amatérských ligách. Dnes vyšlo na světlo světa, který tým to bude a bude to právě ten Mozillův, tedy již bývalí Team Kappa Prime.

0

V sestavě jsou kromě Mozilly další hráči, kteří v Season 3 byli dlouhou dobu v Challengeru, avšak na kompetitivní scéně nejsou příliš známí. Po vítězství nad squadem Ocelota se však určitě ukázali v tom nejlepším světle a svojí jízdu budou moci prodloužit, když se v další části turnaje budou noví SK Gaming Amateur hrát proti Ninjas in Pyjamas v čele s Alešem 'Freeze' Kněžínkem.

Nynější sestava SK Gaming Amateur:

{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Top Laner
{#Švédsko} Jonnie 'Ginsu' Hansson - Jungler
{#Německo} Fabi 'Exileh' Schubert - Mid Laner
{#Dánsko} Jesper 'Phlow' Svenningsen - Marksman
{#Rakousko} Stefan 'Sixx' Hackl - Support

Štítky: mozilla, SK Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.