Přejít k hlavnímu obsahu

MSI LanCraft Spring 2012 report

3. 5. 2012 | 21:53 Warcraft 3
Jak všichni ví, poslední víkend patřil progamingovým lan turnajům. Na MSI LanCraft Spring 2012 nechyběli ani hráči z WarCraft 3, kteří měli prvně tu čest zahrát si Mistrovství České republiky a potom soutěžit o prizemoney na dalším 1vs1 a 2vs2 turnaji. My vám přinášíme coverage celého průběhu a názory hráčů na lan párty.
Výchozí obrázek

Jak všichni ví, poslední víkend patřil progamingovým lan turnajům. Na MSI LanCraft Spring 2012 nechyběli ani hráči z WarCraft 3, kteří měli prvně tu čest zahrát si Mistrovství České republiky a potom soutěžit o prizemoney na dalším 1vs1 a 2vs2 turnaji. My vám přinášíme coverage celého průběhu a názory hráčů na lan párty. By the way oznamujeme další RTS LanCraft, který bude mít 4 dny a proběhne 19.-22. července. Na tomto LanCraftě se bude hrát i play-off připravované Comgad 1vs1 Ligy. Teď už k samostnému reportu.

Kvůli dopravní špičce se opozdila většina hráčů a byl tudíž narušen od začátku harmonogram turnajů. Ve 20:00 hod v pátek bylo zahájeno MČR 2012, kde se odehrálo jen pár zápasů, protože dále hráči preferovali spíše víno a zpěv než počítače a hry. Každopádně druhý den už se hrálo v plném proudu. Hráli se smíšeně zápasy MČR a LanCraftového turnaje, které byli ve FDE kompletně Bo3, a tak se bohužel tímto tempem rozdávala várka LanCraftového prizemoney až v neděli ráno, jelikož se hrálo do 5:00 rána. Na obou turnajích bylo konečné pořadí téměř totožné, ale byly tam přece jen odlišnosti, například na MČR byl Cracked.Sign druhý a Cracked.Seda třetí, ale na LanCraftovém turnaji si své pozice v umístění prohodili, že by došli jednomu z hráčů síly? Stejně tak starZ.Angelius dokázal přehrát Cracked.GREEN a vybojoval si tak v opakovaném MU zasloužené 4. místo. Všichni hráči byli nadmíru spokojeni, protože zúčastnit se téhle lan párty bylo to pravé vítězství..


        -> ->  Na LanCraftu vyhrává každý!


Každý kdo se účastnil MSI LanCraft Spring 2012, dostal při vstupu časopis LEVEL v hodnotě 250 Kč, což je víc než polovina částky, kterou hráči platili při online registraci. K dispozici byla konzole PS3 a nadupané počítače MSI a HAL3000 s nejnovějšími herními peckami jako Guild Wars 2 atp. Pro alkoholiky byl připravený bar se slušným sortimentem a potěšujícím personálem za příznivé ceny. Sleeping area a hezky vybavené sprchy byly také příjemným překvapením. A tohle všechno si můžete zopakovat na tentokrát 4-denním letním RTS LanCraftu, který proběhne 19.-22. července, který opět nabídne 3 prestižní turnaje o ceny, protože se zde bude hrát i finálové play-off 1vs1 ligy, která bude spuštěna ještě tento týden.

LanCraft 1vs1 tournament:

1.místo {#Česká Republika}  Cracked.Cechi - 1200 Kč + hra

2.místo {#Česká Republika}  Cracked.Seda - 500 Kč

3.místo {#Česká Republika}  Cracked.Sign - 300 Kč


LanCraft 2vs2 tournament:

1.místo {#Česká Republika}  Cracked.Sign + {#Česká Republika}  Cracked.Seda - 700 Kč

2.místo {#Česká Republika}  Flonid + {#Česká Republika}  Super_Sheep

3.místo {#Česká Republika}  Cracked.Cechi + {#Česká Republika}  starZ.Angelius