Přejít k hlavnímu obsahu

MSI opět vyráží na cesty, první akce již dnes

27. 11. 2017 | 12:58 World of Warcraft
I tento rok se společnost MSI vydává na tradiční MSI Gaming Roadshow, při nichž se svými stroji navštíví hned tři vysoké školy napříč republikou.
Výchozí obrázek

I tento rok se společnost MSI vydává na tradiční MSI Gaming Roadshow, při nichž se svými stroji navštíví hned tři vysoké školy napříč republikou.

První zastávka bude již dnes v Plzni, na katedře teoretické elektrotechniky FEL ZČU. V první řadě půjde samozřejmě o ukázku nové technologie a MSI vychytávek, jako je například nový Infinite X, herní monitory Optix, taktéž zbrusu nový notebook MSI GE63VR RAIDER s klávesnicí Steelseries RGB per key, 120Hz/3ms panelem a jak jinak, než zbrusu novým šasi. Ukázat se MSI nebude bát ani herní příslušenství, jako je myška Clutch GM70, klávesnice GK-701 RGB, nebo headset Immerse GH70. 

Druhou částí programu je na každé z vysokých škol i přednáška, ta dnešní se koná v 15:45 v přednáškové místnosti EP 120 na fakultě elektrotechnické ZČU, Univerzitní 26, Plzeň. Jako bonus pak MSI na každé ze zastávek přidalo i soutěž o herní grafiku MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X a další ceny. Vše je samozřejmě zdarma a a jsou otevřeny široké veřejnosti, tudíž zveme všechny hráče a IT fanoušky na předvánoční MSI Gaming Roadshow 2017.

Štítky: MSI, MČR partneři
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.