Přejít k hlavnímu obsahu

Nahradí dennis STYKA v mousesports?

30. 1. 2018 | 14:14 Counter-Strike 2
Jako další potenciální přestup se v zahraničních reportech objevil v řadách mousesports.
Výchozí obrázek

Jako další potenciální přestup se v zahraničních reportech objevil v řadách mousesports.

Evropský celek prošel v posledním roce změnami a to za jediným účelem, konečně uspět na velkých turnajích. To se záhy podařilo díky triumfu na ESG Tour Mykonos, blízko výhře byli mouz i na Esports Championship Series, kde ve finále podlehli FaZe Clanu. Stále zlepšující se výkony týmu s Tomášem 'oskar' Šťastným a Martinem 'STYKO' Stykem vynesly mousesports až do hlavní části Majoru, kde se po průběhu swissu plném nervu nakonec poprvé stali legendami.

Čtvrtfinálový duel byl podobně jako na ECS S4 Finals neúspěšný a pro jednoho z hráčů byl v dresu myšáků zřejmě úplně posledním. Report portálu Flickshot.fr nepotěší slovenské fanoušky, mousesports by měla opustit právě jedna ze dvou nejnovějších akvizici, STYKO. Řady evropského týmu nově rozšíří bývalý hráč fnatic, který loni napodzim dostal bench v GODSENT, pistolkový král Dennis 'dennis' Edman. Ten v průběhu posledních týdnů prostřednictvím svého Twitteru naznačoval svoji budoucnost, návrat na velké stage. Načasování po Majoru je takřka ideální.

U dennise se spekulovalo o více týmech, jmenovitě OpTic Gaming a právě mousesports, kam zřejmě jeho kroky nyní povedou. Naopak u mouz se nejvíce skloňovalo jméno nejvěrnějšího člena Chrise 'chrisJ' de Jonga, který se po dlouhé šnůře neúspěchů konečně dočkal statusu legendy. Dle výkonů se právě on a STYKO zdají jako nejvhodnější kandidáti na výměnu, tak jsme zvědaví jestli je neLův report na Flickshot.fr pravdivý, ať už zcela nebo pouze z části. Myšáci příliš času na rozmýšlení nemají, již za dva týdny je čeká další sezóna StarSeries i-League.

Potenciální nová sestava mousesports:

{#Nizozemsko} Chris 'chrisJ' de Jong
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Estonsko} Robin 'ropz' Kol
{#Finsko} Miika 'suNny' Kemppi
{#Švédsko} Dennis 'dennis' Edman

{#Ukrajina} Sergey 'lmbt' Bezhanov - trenér
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk - náhradník

Zdroj: flickshot.fr
Štítky: mousesports, styko
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.