Přejít k hlavnímu obsahu

natu přestupuje do 69N-28E

28. 2. 2007 | 19:20 Counter Strike 1.6
Včera organizace Four Kings oznámila, že Joona "natu" Leppänen opouští tým a přestupuje do 69N-28E, kde nahradí hráče jménem Toni "toNppa" Luhtapuro, který nedávno oznámil svůj odchod do inactivity. Tým z Velké Británie již vypadl v kvalifikaci na ESL Extreme Masters s týmem Logitech.fi, ale  nastoupit by měl již na SEC v Německu (15.-21.3).
Výchozí obrázek

natuVčera organizace Velká Británie Four Kings oznámila, že Finsko Joona "natu" Leppänen opouští tým a přestupuje do Finsko 69N-28E, kde nahradí hráče jménem Finsko Toni "toNppa" Luhtapuro, který nedávno oznámil svůj odchod do inactivity. Tým z Velké Británie již vypadl v kvalifikaci na ESL Extreme Masters s týmem Finsko Logitech.fi, ale  nastoupit by měl již na SEC v Německu (15.-21.3).

Vyjádření Finsko Tomiho "lurppis" Kovanena:

"To že jsme si vybrali právě jeho bylo úplně přirozené vzhledem k tomu, že všichni dobří finští hráči již hrají buď u nás, nebo v Logitech.fi. Když jsme dokončili jednání o jeho přestupu tak proběhlo i několik treninků a zdá se, že do týmu zapadl výborně. Domnívám se, že měl své vlastní důvody k odchodu do inactivity, ale nyní je zpět."

Vyjádření Finsko Joona "natu" Leppänena:

"Takže, nejdříve jsem měl nějaké plány, které jsou pro mne velmi důležité, a proto se mi zdálo jako dobrý nápad dát si menší pauzu. Po několika dnech mne navštívili chlapci z 69N-28E a udělali mi nabídku, kterou jsem musel zvážit. Jak můžete vidět, rozhodl jsem se na ni přistoupit. Proč? Líbí se mi jejich názory a to, jak si dokáží hru užívat. Je to pro mne velká změna, když s nimi nyní znovu hraji tak si připadám jako kdybych hrál s wNv, protože vymysleli a používají vlastní slova, která jsem si ještě úplně nezažil. Ale ano cítím se opravdu skvěle, připadám si nyní jako součást něčeho velkého!"

Sestava týmu 69N-28E:

Finsko Tomi "lurppis" Kovanen
Finsko Niko "naSu" Kovanen
Finsko Max "ruuit" Aspe
Finsko Juuso "contE" Sajakoski
Finsko Joona "natu" Leppänen

Zdroj: www.meetyourmakers.com