Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat c4u

19. 9. 2006 | 17:48
Předevčírem oznámilo vedení známého britského klanu c4u , který můžeme znát i pod celým názvem c4urself , obnovu v čele s novým squadem. Už je tomu pár let , co si tento tým vytvořil v Evropě jméno. A to především , když na svého času největší britské lan akci s názvem UK lan Multiplay dokázal ve finále porazit Team AMD Gamer , v té době jeden z nejlepších klanů v této zemi. Jejich vítězství by tenkrát nikdo netipoval ani v těch nejdivočejších snech a pro většinu to byl obrovský šok.
Výchozí obrázek

Předevčírem oznámilo vedení známého britského klanu c4u , který můžeme znát i pod celým názvem c4urself , obnovu v čele s novým squadem. Už je tomu pár let , co si tento tým vytvořil v Evropě jméno. A to především , když na svého času největší britské lan akci s názvem UK lan Multiplay dokázal ve finále porazit  Team AMD Gamer , v té době jeden z nejlepších klanů v této zemi. Jejich vítězství by tenkrát nikdo netipoval ani v těch nejdivočejších snech a pro většinu to byl obrovský šok.

Zanedlouho poté se c4u zúčastnili Intel Pentium 4 tournamentu , kde si zahráli showmatch proti slavným  SK.swe. Zápas skončil zázračným výsledkem 12:12 a jméno c4u se začalo náhle skloňovat ve všech pádech. Bohužel málokdo tenkrát tušil , že již brzy přijde konec. Rok 2004 , OpenCup , zápas proti  4Kings - poslední zápas tohoto perspektivního klanu. Během tohoto střetnutí bylo jednomu z hráčů prokázáno používání nedovolených prostředků - cheatů. To byl hlavní důvod rozpadu.

Nyní tu ale máme nový tým který oznámil , že se do konce roku bude věnovat intenzivnímu tréninku a bootcampům a nebude se účastnit žádných soutěží. Hned dalším rokem ale plánují jezdit po akcích po celém světě a snažit se udělat týmu znova takové jméno , jaké jednou ztratil.

Hodně štěstí!

Line-up týmu c4u:

 KritikaL
 trix
 wilzOOO
 wes
 Reality


by inF