Přejít k hlavnímu obsahu

NC, tentokrát od eSuby

9. 10. 2007 | 20:16
    Teprve včera jste byli prostřednictvím portálu UNITED-GAMES informováni o uspořádání nightcupu týmem CyberStreet příští sobotu. Naopak včera se na webu domácího klubu eSuba objevil článek s náborem adminů pro pravidelný seriál nočních turnajů...    Díky pravidelnému pořádání a profesionálnímu přístupu si  eSuba nightcupy získaly patřičnou prestiž. Již před více jak půl rokem byl však odehrán poslední (14.) nightcup v řadě. Redaktor eSuby a admin NC se rozhodl navrátit vše do starých kolejí.
Výchozí obrázek
    Teprve včera jste byli prostřednictvím portálu UNITED-GAMES informováni o uspořádání nightcupu týmem CyberStreet příští sobotu. Naopak včera se na webu domácího klubu eSuba objevil článek s náborem adminů pro pravidelný seriál nočních turnajů...

    Díky pravidelnému pořádání a profesionálnímu přístupu si  eSuba nightcupy získaly patřičnou prestiž. Již před více jak půl rokem byl však odehrán poslední (14.) nightcup v řadě. Redaktor eSuby a admin NC se rozhodl navrátit vše do starých kolejí.
    Nejprve se na stránkách eSuba.eu objevil článek obsahující informace o tom, jak by měli vypadat noví admini. Ještě dnes ovšem byla na stejném webu objevena krátká newska se zveřejněním adminů...

    leito
    Micromachine
    h4ardy
    vaK0
    TheIce

    První turnaj, který bude režírovat a spravovat výše uvedený admin team se bude konat již tento pátek, tedy 14.10.2007! Zahrát si budete moci zatím pouze o prestiž, která však jistě není k zahození. Pravidla turnaje si můžete přečíst v originálním článku z eSuby.

mapy:
    brugundy
    carentan
    dawnville
    matmata
    toujane


    Turnaj byl určen pouze pro 16 týmů a hrát se bude double elimination (WB a LB). V současné době je tedy možno registrovat se pouze jako náhradník. Vše započne v pátek v 17:30 na irc kanálu eSuby #eSuba @ qnet.
    Mezi registrovanými jsou relativně známé týmy, ale především mixy. Ostatně, celý seznam registrovaných klanů jde ZDE .

    Přejeme všem zúčastněným hodně štěstí a adminům pevné nervy při jejich práci.
Zdroj: www.esuba.eu