Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers nabírají i druhý herní tým

13. 1. 2017 | 00:51 Counter-Strike 2
Nejstarší herní organizace ve střední Evropě přijímá během dvou dnů již druhou CS:GO sestavu. Tentokrát se nejedná o herní legendy, ale o mladé a nadějné střelce.Vypadá to, jako by se manažeři báli, že na oslavu 20. narozenin organizace NecroRaisers nikdo nepřijde. Během dvou dnů nabrali pod svá křídla hned dvě CS:GO sekce (Orange a Black) a jednu dívčí League of Legends sekci. Ta dokonce ani není uzpůsobená pro kompetitivní hraní v pěti, neboť dívkám chybí hráčka na pozici Jungler.
Výchozí obrázek

Nejstarší herní organizace ve střední Evropě přijímá během dvou dnů již druhou CS:GO sestavu. Tentokrát se nejedná o herní legendy, ale o mladé a nadějné střelce.

Vypadá to, jako by se manažeři báli, že na oslavu 20. narozenin organizace NecroRaisers nikdo nepřijde. Během dvou dnů nabrali pod svá křídla hned dvě CS:GO sekce (Orange a Black) a jednu dívčí League of Legends sekci. Ta dokonce ani není uzpůsobená pro kompetitivní hraní v pěti, neboť dívkám chybí hráčka na pozici Jungler.


Dle poslední novinky, kterou si můžeme na oficiálních stránkách týmu přečíst, rozhodl management organizace o novém směru týmu. Cíl je jednoznačný, dát šanci mladým a talentovaným hráčům, pomoct jim rozvinout své schopnosti a nabrat herní zkušenosti. No a následně je dostat na přední příčky herních akcí. Novou sekci vede šestnáctiletý ostrostřelec Samuel "SMK-" Kellner, který se svými spoluhráči hraje již něco málo přes půl roku.

Dle jeho slov jsou hráči odhodlaní a i přes jejich nejvyšší umístění (6. místo na KOA LAN v Liptovském Mikuláši) se chtějí probít mezi česko-slovenskou smetánku. Kluci si nedávají nemalé cíle, do konce roku chtějí zapracovat na sobě nejenom herně, jejich snem je pódiové umístění buď na MSR nebo na vrcholném eventu roku, na MČR.

Sestava NecroRaisers.Black:

{#Slovenská Republika} Samuel "SMK-" Kellner
{#Česká Republika} Michal "Mike" Hnědý
{#Slovenská Republika} Milan "SYNETIC" Poništ
{#Slovenská Republika} Matej "pApizojT" Horváth
{#Slovenská Republika} Lukáš "Soul" Šišovský

{#Slovenská Republika} Csaba "nEwWOfficial" Zvara - manažer sekce

Kluci samotní již získali hodně zkušeností u organizací jako Waterfall Gaming nebo Team Universe. Uvidíme, jak se jim bude dařit v novém působišti.

Štítky: NecroRaisers