Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers představuje novou pětici

9. 11. 2016 | 00:15 Counter-Strike 2
O organizaci NecroRaisers se velkém mluví zejména díky její LoL sekci, která se po bronzu na MČR okamžitě rozpadla a neví se, co bude dál. Dnes se však podíváme na zoubek CS:GO.
Výchozí obrázek

O organizaci NecroRaisers se velkém mluví zejména díky její LoL sekci, která se po bronzu na MČR okamžitě rozpadla a neví se, co bude dál. Dnes se však podíváme na zoubek CS:GO.

Po Mistrovství ČR se budou na scéně zřejmě dít věci, jedna změna čeká druhou. Jako první šli ven eEriness, s novým týmem se tentokrát představují NecroRaisers. U historického herního týmu patřil Counter-Strike tradičně k nejúspěšnějším titulům a na některou z úspěšných ér se budou "eNeRka" snažit navázat i koncem letošního roku, v období po MČR.

Čtveřice NR.CSGO se letos potkala v barvách iNfected Gaming, zleva: reylo, garzeN, t1e, Ice_, DANDY

Za pár dní startuje další sezóna ROG Masters od Hitpointu a bude u toho také sekce bývalého hráče iNfected Denise 'DANDY' Štrbáka. Ta se do ligy dostala ještě bez hlavičky nějaké organizace, NecroRaisers a však neotáleli a česko-slovenskou partu vzali pod svá křídla.

Spolu se Štrbákem v sekci najdeme hned tři hráče z jedné z celé řady letošních sestav iNfected, trio reylo-garzeN-t1e se s DANDYm moc dobře zná a synergie tak v týmu bude na slušné úrovni. t1e se díky angažmá u iNf podíval také na maďarské ICL, reylo naposledy pomohl získat Inside Games třetí místo z Mistrovství Slovenska. Pátým do party je slovenský střelec Richard 'abnorse' Blaško, jenž prostředí NecroRaisers moc dobře zná a bude se snažit po boku nové čtveřice napravit své renomé z prvního nezdařeného angažmá.

Nový CS:GO tým NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Denis 'DANDY' Štrbák
{#Česká Republika} Radim 't1e' Maxa
{#Česká Republika} Erik 'reylo' Němec
{#Slovenská Republika} Richard 'abnorse' Blaško
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN" Hrušovský

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.