Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers přicházejí s novou sestavou

26. 3. 2017 | 17:11 Counter-Strike 2
Naposledy jsme vás obeznámili s novou sestavou NecroRaisers v průběhu ledna, ovšem po rozpadu této sestavy nabrala nejstarší herní organizace ve střední Evropě pod svá křídla novou sestavu.
Výchozí obrázek

Naposledy jsme vás obeznámili s novou sestavou NecroRaisers v průběhu ledna, ovšem po rozpadu této sestavy nabrala nejstarší herní organizace ve střední Evropě pod svá křídla novou sestavu.

Je to jako na kolotoči. Týmu NecroRaisers se již delší dobu nepodařilo nabrat sestavu, která by pospolu vydržela nějakou delší dobu a zaznamenala významější úspěchy na tuzemské scéně. Manažer týmu Csaba Zvara však neskládá zbraně a do svého týmu nabírá další sestavu pod vedením zkušeného čtyřiadvacetiletého kapitána Jana "flex" Ehrlicha.

Kapitán týmu Jan "flex" Ehrlich působil v dřívější době taktéž jako kapitán a IGL celku Inside Games a následně oblékal barvy týmu MMNT (dnešní Fraternitas), kde však nebyl spokojený s přístupem některých spoluhráčů a rozhodl se odejít. Od této doby se pokusil poskládat vlastní tým, který bude mít vysoké ambice a dostatečnou kvalitu. Společně s jeho nynějšími spoluhráči hráli pod názvem týmu Annoying a stihli získat několik desítek MČR bodů.

Novou sekci v dubnu uvidíme na LAN akci Nameless CUP #2 v Praze a taktéž v ESL Open League playoff, kam se tato sestava úspěšně probojovala. 

„Chtěl bych veřejně poděkovat vedení z NecroRaisers za nabídku, díky které nám pomohli vytvořit prostor k naší realizaci. Cesta sem byla opravdu dlouhá, a přitom jsme stále ještě na začátku. Problém nalézt správnou kombinaci lidí/hráčů, se stal tak závažným, že nám to trvalo doslova tři čtvrtě roku. Úsilí se ale vyplatilo, vznikla tak úžasná parta lidí, kteří se společně dokáží pobavit a řešit nejeden problém. Jsem moc rád, že se konečně můžeme veřejně představit před česko-slovenskou scénou, a to právě pod záštitou organizace NecroRaisers. Naším hlavním cílem je ustálit dosavadní „nepříliš konzistentní“ výkony a především zapracovat na komunikaci. Vše ostatní je prozatím druhotnou záležitostí,“

vyjádřil se kapitán týmu Jan "flex" Ehrlich.

Současná sestava týmu NecroRaisers:

{#Česká Republika} Jan "flex" Ehrlich
{#Česká Republika} Jan "SoSchy" Hájek
{#Česká Republika} Marek "Hybrid" Svoboda
{#Česká Republika} Jakub "Mazzy" Sedláček
{#Česká Republika} Patrik "Falko" Urbanec