Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers vstupují do League of Legends

3. 4. 2018 | 22:38 League of Legends
NecroRaisers rozšiřují svoji organizaci o League of Legends sekci s cílem dostat se na Mistrovství České republiky v počítačových hrách.
Výchozí obrázek

NecroRaisers rozšiřují svoji organizaci o League of Legends sekci s cílem dostat se na Mistrovství České republiky v počítačových hrách.


NecroRaisers je organizace, která pod sebou má už hodně hráčů na mnoho her, jako je CS:GO, Overwatch, PUBG, Battlaion 1944 a nově i League of Legends. Majitel týmu Psyxtrox se k založení nové sekce vyjádřil následovně:

„League of Legends stále patří mezi mé oblíbené hry, takže jsme si nemohli dovolit neposílit se i o LoL tým. Kluci jsou ještě mladí, ale vkládají do zápasů neskutečné odhodlání. Proto jsem byl rád, že tento celek měl posílit naší organizaci. Kéž by každý náš tým na naší scéně hrál s takovým zápalem jako oni.

K této sestavě se nám vyjádřil samotný kapitán týmu Martin "Marma" Sládek:

„Jako kapitán týmu bych chtěl říct, že naším cílem je dostat se na MČR a tam ukázat, co v nás je. V sestavě: Bobby, Knedla a já už spolu hrajeme nějaký ten pátek a po několika tryoutech se k nám připojil Peet. Během několika dní oznámíme, který z dvojce hráčů Awaker Maus bude hrát našeho marksmana.

Sestava LoL sekce NecroRaisers:

{#Česká Republika} Petr "Bobby" Fojtík 
{#Česká Republika} Štěpán "Knedla" Lisa 
{#Česká Republika} Martin "Marma" Sládek 
{#Česká Republika} Martin "Awaker" Maxa 
{#Slovenská Republika} Martin "Maus" Kuhajda 
{#Česká Republika} Petr "Peet" Ullmann 

Štítky: NecroRaisers