Přejít k hlavnímu obsahu

Nedostali jste Daily Quest? Nebojte, nejste sami

4. 1. 2018 | 22:21 Hearthstone
Ani ty nejlepší hry se neobejdou bez chyby. Nejinak tomu je i u Hearthstone, po bugu Pity timeru komunitou otřásá další velká kauza, chybějící Daily Questy? Kdy tuto chybu Blizzard odstraní? A plánuje vykompenzovat poškozené?UPDATE: Chybějící Daily Questy byly dle Blizzardu údajně důsledkem přetižení serverů novými Dungeon Runy, jako omluvu pro nás nakonec přichystal tři balíčky z expanze Kobolds and Catacombs.
Výchozí obrázek

Ani ty nejlepší hry se neobejdou bez chyby. Nejinak tomu je i u Hearthstone, po bugu Pity timeru komunitou otřásá další velká kauza, chybějící Daily Questy? Kdy tuto chybu Blizzard odstraní? A plánuje vykompenzovat poškozené?

UPDATE: Chybějící Daily Questy byly dle Blizzardu údajně důsledkem přetižení serverů novými Dungeon Runy, jako omluvu pro nás nakonec přichystal tři balíčky z expanze Kobolds and Catacombs.

I když Hearthstone hráče, kteří se rozhodnou do hry investovat reálné peníze, silně zvýhodňuje, na rozdíl od dalších her, jako je třeba Clash Royale, není bez šance ani free2play gamer. Hra ale pro tyto hráče není žádné peříčko, chtějí-li získat všechny hratelné karty a mít šanci dosáhnout pěkných výsledků, potřebují získat goldy, za ně odehrát arény, dosáhnout co nejvíce výher a takhle až do té doby, než budou mít dostatek kartiček. Základem jsou ale pokaždé goldy, jejichž hlavní zdroj jsou pro hráče tzv. Daily Questy, bez kterých si už někteří f2p hráči neumí tuto hru představit. No, právě pro takové hráče přišla v poslední době těžká rána. Chvíli to totiž vypadalo, jako že Blizzard se je opravdu odstranit rozhodl.

To se naštěstí nestalo, i když se s Questy něco doopravdy stalo. Máte po vydání expanze problémy s replacem nevhodného Questu? Dostanete Quest jenom každý druhý den? Dostanete ho až večer, místo toho, aby vám přilétl hned o půlnoci? Nebo už rovnou propadáte zoufalství, protože Questy nedostáváte vůbec? Nezoufejte, rozhodně nejste sami! Reddit i skupiny jsou plné lidí, kterým Questy nepřichází vůbec a později ho dostává snad každý. V menší míře problémy trvají už od vydání Kobolds and Catacombs, minimálně týden už je slyšet i masivní vlna stížností. Evidentně ale problémy stále setrvávají, za jak dlouho Blizzard zakročí tedy zůstává ve hvězdách. A o kompenzaci pro poškozené si asi můžeme nechat zdát.

miluju videohry a hlavně ligu legend