Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte: lamzor nahrazuje Sketche

26. 7. 2007 | 00:17
Kolotoč změn v Call of Duty 2 týmu multiklanu  nEophyte nekončí. Po tom, co na začátku prázdnin nahradil Tomáše "NiO" Janštu Petr "nicko" Černíček z konkurenční eSuby, přichází další změna. Petra "Sketch" Staňka nahrazuje Martin "lamzor" Opalecký, donedávna taktéž hráč české jedničky, který v týmu působil jako 6. hráč.
Výchozí obrázek

Kolotoč změn v Call of Duty 2 týmu multiklanu cze nEophyte nekončí. Po tom, co na začátku prázdnin nahradil Tomáše "NiO" Janštu Petr "nicko" Černíček z konkurenční cze eSuby, přichází další změna. Petra "Sketch" Staňka nahrazuje Martin "lamzor" Opalecký, donedávna taktéž hráč české jedničky, který v týmu působil jako 6. hráč.

Martina Opaleckého můžete znát především z úspěšných dob cze cZklanu a po-té z nového squadu eSuby, který vznikl těsně před Invexem 06, kde se jim podařilo v nové sestavě ukořistit druhé místo. Tento hráč se na začátku ledna přesunul do inactivity, kdy se začal připravovat na blížící se maturitu (v týmu ho tehdy nahradil Jan "street" Palacký). V poslední době bylo ovšem o hráči slyšet především v CODQCUPu, kde jako 6. hráč eSuby nastoupil do zápasu s fin Logitech.fi a skvělým výkonem podtrhl vítezství eSuby v tomto zápase.

A nyní, jak už jsem zmínil, přichází do nEophyte, kde se setká se svýmy bývalými spoluhráči za dob cZklanu či eSuby.

Sestava nEophyte:
cze Lubomír "Luboshmir" Pešák
cze Martin "lamzor" Opalecký
cze Petr "zafo" Skočovský
rusko Nikolaj "Mazarini" Lazarev
cze Petr "nicKo" Černíček