Přejít k hlavnímu obsahu

Nevíš, jestli jít do Vainglory? Tohle tě přesvědčí!

1. 9. 2016 | 20:38 Vainglory
Výchozí obrázek

Lavina jménem Vainglory je pomalu tady a s ní také historicky první liga - Samsung liga. Během hracích týdnů této soutěže uvidíme nejen souboje těch nejlepších týmů, které budou bojovat o účast na Mistrovství ČR, ale jistojistě objevíme také celou řadu nových talentovaných hráčů. Proto jsme se společně s partnerem ligy rozhodli vložit do soutěže motivační ceny.

Kromě postupu na velké finále konající se 4. až 6. listopadu v Brně a možnosti stát se vládci domácí Vainglory scény bude elitní šestice týmů bojovat o ceny společnosti Samsung. Nejlepší tým Championship divize si odnese 3x rychlonabíjecí powerbanku Samsung EB-PG930B s kapacitou 5100 mAh. Druhé místo bude oceněno mobilním flashdiskem Samsung OTG 64GB a s bronzovou medailí třetí tým získá i kožený blok Samsung Galaxy Note7.

Kromě věcných cen a postupu na MČR se bude v Challenger divizi bojovat o herní měnu ICE, za kterou si budou tři nejlepší týmy moci koupit libovolný herní obsah, jako jsou skiny.

 

Ke spuštění ligy bychom rádi oznámili spolupráci s jedním z nejznámějších českých streamerů - Petrem "CzechCloud" Žaludem. Pokud stále ještě váháte, zdali Vainglory zkusit nebo nikoliv, tak právě CzechCloud si před startem ligy připraví několik živě vysílaných přenosů, na kterých hru ukáže nováčkům, začínat se bude tutoriálem. Následovat budou reálné zápasy, kde se naplno projeví veškeré zábavné prvky Vainglory. Viděli byste rádi CzechClouda spolu s YouTubery z kanálu OndenOndwaK či jeho Žalud Army bojovat v Challenger divizi?

Závěrečnou informací je neplánovaný posun ligy o dva týdny. Pozorní čtenáři si jistě všimli, že původní termín startu Challenger divize byl naplánován na 29. srpna, nicméně bychom rádi dali šanci všem nováčkům poskládat další týmy a poprat se s výzvou jménem Vainglory liga.

Pokud jste již začali Vainglory hrát, neváhejte se přidat do česko-slovenské komunity a najít si spoluhráče. Aktuálně jsme na počtu 14 týmů, ale prostor se najde pro každé další zájemce, pojďte do toho s námi! Těšíme se od 12. září se všemi na bojišti Halcyon Fold.

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.