Přejít k hlavnímu obsahu

Nilknarf jede na ESWC!

25. 6. 2007 | 00:16 Nilknarf jede na ESWC!
Kromě turnaje v Hamburku, zde byl jiný turnaj tento víkend odehrávající se za velkou louží. Americká ESWC kvalifikace byla hrána na WSVG Kentucky.Pouze jednomu hráči bylo dovoleno odcestovat v červenci do Paříže, což znamenalo, že pouze jeden hráč musel být číslo jedna v Americe, stal se jím mTw-Nilknarf . Hned od začátku dominoval a suveréně přehrával protivniky, dokud nenarazil v semifinále na svého rivala SonKiE-ho. Po třech hrách skončila Nilknarfova vítězná série a SonKiE jako hráč "humanů" za tým WE.int byl schopen ho porazit a zvítězil 2-1.
Výchozí obrázek

eswcKromě turnaje v Hamburku, zde byl jiný turnaj tento víkend odehrávající se za velkou louží. Americká ESWC kvalifikace byla hrána na WSVG Kentucky.

Pouze jednomu hráči bylo dovoleno odcenilkstovat v červenci do Paříže, což znamenalo, že pouze jeden hráč musel být číslo jedna v Americe, stal se jím usa mTw-Nilknarf . Hned od začátku dominoval a suveréně přehrával protivniky, dokud nenarazil v semifinále na svého rivala usa SonKiE-ho. Po třech hrách skončila Nilknarfova vítězná série a SonKiE jako hráč "humanů" za tým WE.int byl schopen ho porazit a zvítězil 2-1.

Nyní se Nilknarf musel probojovat lowerbracketem, pokud chtěl odcestovat do Paříže. Ani jednou nezaváhal a ve finále znovu narazil na SonKiE-ho. Nyní byl však lepší a zvítězil v těsných zápasech 2-1.

Celkové pořadí vypadalo následovně:

1. usa Franklin 'Nilknarf' Pearsall
2. usa Nikolaus 'SonKiE' Cassidy
3. usa Nick 'HolyHuman' Pesu