Přejít k hlavnímu obsahu

NiP propouští Friberga

1. 8. 2017 | 15:02 Counter-Strike 2
Po dlouhé době působení pod organizací NiP Adam "friberg" Friberg oznámil prostřednictvím Twitteru dnešní ukončení smlouvy.V červnu friberg odstoupil od organizace Ninjas in Pyjamas, kde ho nahradili s mladým talentem Frederikem "REZ" Sternerem. Krátce po propuštění oznámil, že je otevřen k nabídkám od týmů ze Severní Ameriky. Poté, co na ESL One Cologne působil jako analytik, odhalil, že stále chce obdržet titul a že hledá nové příležitosti.
Výchozí obrázek

Po dlouhé době působení pod organizací NiP Adam "friberg" Friberg oznámil prostřednictvím Twitteru dnešní ukončení smlouvy.

V červnu friberg odstoupil od organizace Ninjas in Pyjamas, kde ho nahradili s mladým talentem Frederikem "REZ" Sternerem. Krátce po propuštění oznámil, že je otevřen k nabídkám od týmů ze Severní Ameriky. Poté, co na ESL One Cologne působil jako analytik, odhalil, že stále chce obdržet titul a že hledá nové příležitosti.

Friberg hledá nové zázemí v Severní Americe (Foto: HLTV.org)

Na Twitteru včera oznámil, že organizaci NiP bude mít stále v srdci, protože pro ně hrál již od roku 2012. V hlavě si nechával procházet myšlenky o své budoucnosti, zda pokračovat nebo s tím nadobro skončit. Rozhodnutí zvrátil hlad po úspěchu, který jej i nadále provází.

Mnoho týmů chce provést změny teď, když se nic neděje. A to jak v Evropě, tak v Severní Americe. Zkušený Švéd friberg by tedy mohl v následující době získat zajímavou nabídku a dokázat lidem, že stále patří k nejlepším hráčům. 

Aktuální sestava NiP:

{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} William "draken" Sundin
{#Švédsko} Fredrik "REZ" Sterner

{#Švédsko} Björn "THREAT" Pers - trenér

Zdroj: HLTV.org