Přejít k hlavnímu obsahu

NoA jede na WCG 2006

2. 10. 2006 | 01:52
Všechny kvalifikace na WCG 2006 do italské Monzy finišují. Účast si včera zajistil i nejslavnější dánský tým NoA, který na domácí půdě nenalezl přemožitele. Cestu mu usnadnila i neúčast rivala týmu SoA.V prvním zápase si NoA bez větších problémů poradili s týmem FatCap. V boji o finále prohráli první mapu s celkem All The Rage, ale další dvě mapy vyhráli a zajistili si tak účast ve finále. Tam se střetli opět s All The Rage, kteří si finále vybojovali proti One Esports. Zápas probíhal jednoznačně a NoA se může začít připravovat do Itálie.
Výchozí obrázek

Všechny kvalifikace na WCG 2006 do italské Monzy finišují. Účast si včera zajistil i nejslavnější dánský tým dansko.gif NoA, který na domácí půdě nenalezl přemožitele. Cestu mu usnadnila i neúčast rivala týmu dansko.gif SoA.

V prvním zápase si dansko.gif NoA bez větších problémů poradili s týmem dansko.gif FatCap. V boji o finále prohráli první mapu s celkem dansko.gif All The Rage, ale další dvě mapy vyhráli a zajistili si tak účast ve finále. Tam se střetli opět s All The Rage, kteří si finále vybojovali proti One Esports. Zápas probíhal jednoznačně a NoA se může začít připravovat do Itálie.

Konečné pořadí:

1. dansko.gif Team Noa
2. dansko.gif All The Rage
3. dansko.gif One Esports
4. dansko.gif FatCap 

zdroj: http://www.nip-gaming.com