Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava pod křídly Necroraisers

23. 6. 2017 | 23:05 Counter-Strike 2
Nejstarší česká herní organizace se opět vrací v plné parádě. Ke svým 20. narozeninám si pořídila novou CS:GO sestavu.
Výchozí obrázek

Nejstarší česká herní organizace se opět vrací v plné parádě. Ke svým 20. narozeninám si pořídila novou CS:GO sestavu.

NecroRaisers se tuto sezónu trápí, nepodávájí nikterak dobré výkony a rozhodně na tom nese vinu i nestabilita jejich sestav. Do sézony vstoupili se sestavou vedenou kapitánem Honzou "flex" Ehrlichem. Tým ovšem nebyl úspěšný, takže ji byl flex nucen rozpustit. Hitpoint Masters za ně dohrávala stand-in sestava z dvaceti různých hráčů. Teď už však představují novou sestavu, která opravdu patří do rodiny nejstarší středoevropské esport organizace.

Podaří se mladíkům uspět? Foto: FB Necroraisers

Sestava kolem Luboše "Tusi" Tusjaka k Necroraisers přešla od týmu Illusion wolf a je plná opravdu mladých hráčů, její věkový průměr je jen 16 let! Hráči jsou však i přes svůj nízky věk celkem zkušení, mají za sebou působení v týmech, jako jsou Majestic Lions, Team Universe či CyberGaming. 

Vyjádření kapitána sekce Tusiho:

„V první řadě bych chtěl veřejně poděkovat chlapům z NR za nabídku, díky které nám pomohli vytvořit prostor k naší realizaci. Náš tým se skláda z mladých a dle mého kvalitních hráčů, kteří mají chuť tvrdě trénovat. Naším cílem pro tento rok je se dostat do TOP 8 CZ/SK. K dosažení tohodle cíle musíme zlepšit teamplay a pak se budem snažit náš pokrok předvést na akcích jako je PGWAY Trnava Major 2017,YGAMES, MSR, C-lan a jiných online a offline turnajích. Nejblíže nás můžeze podpořit 22.7 v Praze na E-Rivals.“

Nové sestava CS:GO sekce týmu Necroraisers:

{#Česká Republika} Matěj "matik" Bára
{#Česká Republika} Jan "hones" Urválek
{#Česká Republika} Luboš "Tusi" Tusjak
{#Česká Republika} Lukáš "capsen" Koláčný
{#Česká Republika} David "nachy" Nacházel

Štítky: NecroRaisers
miluju videohry a hlavně ligu legend