Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna CZ-SK Dota 2 League o 70 000 Kč

27. 2. 2018 | 21:03 Dota 2
Nová sezóna česko-slovenské Dota 2 soutěže je tady a bojovat se bude o více než 70 tisíc korun. Kolik týmů přiláká vysoký prize pool? Nebudou chybět ani nejlepší domácí týmy?
Výchozí obrázek

Nová sezóna česko-slovenské Dota 2 soutěže je tady a bojovat se bude o více než 70 tisíc korun. Kolik týmů přiláká vysoký prize pool? Nebudou chybět ani nejlepší domácí týmy?


V pořadí již desátá sezóna CZ-SK Dota 2 League, a první ve spolupráci se společnosti Samsung, spustila registrace do úvodní skupinové fáze. Tam budou všechny týmy rozděleny do skupin po deseti a každý se utká proti každému. Možnost registrovat se a zkusit štěstí má naprosto kdokoliv, od amatérských až po ty nejserioznější týmy! Skupiny by se měly dohrát v průběhu května, kdy ti nejlepší postoupí do následného play-off. V červnu je zde doplní další celky z následných kvalifikačních turnajů. Celá liga vyvrcholí 30. 6. LAN finále v pražském Intel GameZone, odkud stream zprostředkují populární komentátoři AR Studia ve spolupráci s eSubou.

Prize pool této akce je v momentálně ve výši 70 000 Kč, ale za pomocí crowdfundingu se bude ještě navyšovat. Vítěz si odnese 50% z celkového koláče, další týmy na bedně si rozdělí 30 a 20 procent. Více informací se dozvíte přímo v pravidlech ligy, návod k registraci najdete zde.

Jak to vypadalo na vyvrcholení podzimní sezóny se můžete podívat na videu níže.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.