Přejít k hlavnímu obsahu

Nová verze mobilní PLAYzone appky je tady!

8. 11. 2017 | 12:25 Všechny hry
Po roce přichází upgradnutá verze naší aplikace pro mobilní telefony! Aplikace prošla velkými změnami, mimo jiné budete moci nyní číst a psát komentáře rovnou z ní.
Výchozí obrázek

Po roce přichází upgradnutá verze naší aplikace pro mobilní telefony! Aplikace prošla velkými změnami, mimo jiné budete moci nyní číst a psát komentáře rovnou z ní.

Pamatujete ten pocit, když jste na cestách či vám prostě nefunguje počítač, vy si chcete přečíst novinky z esportu a musíte složitě vyhledávat tento web přes váš prohlížeč? Právě kvůli tomuto už minulý rok vznikla PLAYzone mobilní aplikace. Ta toho ale moc nenabízela, krom jednoduchého přečtení newsky jste na ní nemohli dělat prakticky nic. Nemohli jste komentovat, prolézat turnaje či číst zprávy. Právě na tyto věci se zaměřila nová verze tohoto mobilního pomocníka ve světě esportu.

Ihned po zapnutí se vás PLAYzone appka zeptá na přihlašovací údaje, oproti minulé verzi budete moci i ze svého mobilního mazlíčka využívat výhody pro registrované uživatelé, jako je třeba správa vlastního profilu či možnost upravit Game ID. Další převratnou novinkou je přidání záložky Akce, na ní vidíte nadcházející či přímo probíhající eventy. Jak vám nejspíše došlo, možnost přihlásit se rovnou v aplikaci sebou nese další výhodu, tou je samozřejmě možnost číst a psát komentáře k článkům bez nutnosti přechodu na web. V neposlední řadě prošla aplikace úpravou vzhledu a ten teď vypadá o dost více moderněji! Aplikaci si může stáhnout majitel jakékoholiv mobilu s Androidem s verzí 4.1+ zde, ani na majitele mobilů z dílny Apple jsme nezaneřveli, iOS verze je zase dostupná tady!

Štítky: aplikace, PLAYzone
miluju videohry a hlavně ligu legend