Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky ve Warcraft 3

2. 3. 2007 | 19:15 Novinky ve Warcraft 3
FTL V sezónaPoměrně populární The Frozen Throne League brzo zahájí další sezónu. Loňský vítěz, clan ToT, bude mít tentokrát těžkou práci. Hned dvanáct nenažraných vyzyvatelů by chtělo zblajznout jeho baštu. Seznam clanů: oXz Kow3 TeK-9 eQu ToT ieS verGe MJ EFC EsM rCode Cube Pro první den budou použity tyto mapy:
Výchozí obrázek

FTL V sezóna

Poměrně populární The Frozen Throne League brzo zahájí další sezónu. Loňský vítěz, clan Italie ToT, bude mít tentokrát těžkou práci. Hned dvanáct nenažraných vyzyvatelů by chtělo zblajznout jeho baštu.

Seznam clanů:

Francie oXz World Kow3 USA TeK-9 Rusko eQu EU ToT EU ieS USA verGe Bulharsko MJ Francie EFCTaiwan EsMSpanelsko rCodeItalie Cube

Pro první den budou použity tyto mapy:

Twisted MeadowsGnoll Wood Treasure Island Secret Valley Turtle Rock (2on2)

Manu opouští Four Kings Warcraft 3

Jak to tak už bývá, vše jednou končí a po Francie 4k.Nukem opouští Frour Kings i dosavadní manager Nemecko Manuel "manu_" Stiehl , údajně tak činí ze závažných osobních důvodů. A proto 4Kings teď nemá managera, což je pro clan takových kvalit velice nepříjemná věc. Po odchodu KoreaUndead FoVa do Cina wNv to je tedy další rána, kterou musí tento kdysi neotřesitelný clan přestát. Každopádně přejeme jak Four Kings, tak manuovi, co nejvíce úspěchů v časech budoucích.

Progamers Ati W3 liga vrcholí

Den se se dnem sešel a je tu finále PGW3 ligy. Ve finále se nekoná žádné překvapení. Utkají se zde dva titáni a to náš neotřesitelný šampión
CeskoUndead Giacomo a v současné době jednoznačně nejlepší human
CeskoHuman Bonecracker. Troufám si říci, že půjde o hry skutečně zajímavé, Giacomo jeví menší pokles formy a mohlo by tedy dojít k velice zajímavým zvratům. Oběma přejeme hodně štěstí a dobrou paměť u ukládání replayů.

Zdroje: http://www.wcreplays.com
http://www.progamers.cz