Přejít k hlavnímu obsahu

Nový squad v Illusion Pictures

10. 7. 2007 | 20:22
S menším zpožděním vás informujeme o novém Call of Duty 2 squadu v  Illusion pictures e-sports týmu. Možná si ještě někteří z vás pomatují na novinku Obměna sekcí v UnitedSports, kde jsem vás seznámil s novou sekcí  UnitedSports, která přišla právě z IP. Nyní se role mění a multiklan Illusion Pictures přijímá tým, který donedávna nosil barvy US.
Výchozí obrázek

S menším zpožděním vás informujeme o novém Call of Duty 2 squadu v cze Illusion pictures e-sports týmu. Možná si ještě někteří z vás pomatují na novinku Obměna sekcí v UnitedSports, kde jsem vás seznámil s novou sekcí cze UnitedSports, která přišla právě z IP. Nyní se role mění a multiklan Illusion Pictures přijímá tým, který donedávna nosil barvy US.

Tento tým na sebe upozornil především v 2. Gamepark lize, kde se jim podařilo vyhrát a odnést si tak webkamery (v tomto týmu nyní ovšem působí jen dva hráči z původní sestavy). Jako další jejich úspěch je třetí místo na mezihernovém turnaji.

S přechodem do nového působiště přichází změna, Václava "NeX" Vaňka, který mj. nyní působí v UnitedSports, střídá Michal "misak" Valůšek, paradoxně nedávný hráč bývalé sekce IP týmu.

illusion pictures.cod2:
cze Michal "dzegr" Friml
cze Jan "dm3nt" Duchoň
cze Petr "mlc" Lache
cze Jakub "repty" Stránský
cze Michal "misak" Valušek