Přejít k hlavnímu obsahu

Nový tým Digitor přebírá dvě sekce Fraternitas

9. 8. 2016 | 18:44 Všechny hry
Internetový obchod s elektronikou Digitor mnozí mohou znát jako partnera českých organizací jako Fraternitas nebo NecroRaisers. Nyní však Digitor zakládá svůj vlastní herní tým!
Výchozí obrázek

Internetový obchod s elektronikou Digitor mnozí mohou znát jako partnera českých organizací jako Fraternitas nebo NecroRaisers. Nyní však Digitor zakládá svůj vlastní herní tým!

Team DigitorNa domácí scéně tak vzniká nový celek, který by mohl být zajímavou konkurencí pro všem známé a v paměti zaryté značky. Team Digitor se rozhodl na scénu vletět ve velkém stylu a právě z partnerské organizace Fraternitas míří pod vlajku Digitoru hned dva týmy. Jednak jde o rozsáhlou sestavu ve hře World of Tanks a také o špičkovou Overwatch sekci.

Proč používáme pro šestici hráčů Overwatche taková superlativa? Důvod je prostý, Team Digitor (dříve Fraternitas či yolow) je na aktuální první pozici v rámci MČR klasifikace a kapitán Petr 'kunhuta' Sedláček tak na svůj tým může být patřičně pyšný. Tato sekce se tak u Bratrstva neohřála ani celý měsíc, i když tenhle přestup se nedá označit za klasický.

Uvidíme, jaké aktivity si pro svůj začátek Team Digitor připraví, tenhle start v podobě dvou kvalitních sekcí je více než slibný. Bude tak velice zajímavé sledovat budoucnost tohoto celku!

Aktuální OW sestava Teamu Digitor:

{#Česká Republika} Petr 'kunhuta' Sedláček
{#Česká Republika} Prokop 'eraserhead' Prajzler
{#Slovenská Republika} Andrej 'we1n' Mateček
{#Česká Republika} Ivo 'ivanhoe' Nesvadba
{#Česká Republika} Daniel 'Cejloncaj' Schneidr
{#Česká Republika} Tomáš 'Xenbek' Vongrej

Štítky: Digitor, Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.