Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálně: HEN1, LUCAS1, kNgV a FNX se vrací!

16. 10. 2017 | 22:18 Counter-Strike 2
Nejdiskutovanějším tématem ve světě CS:GO byl v poslední době rozpad týmu Immortals. V týmu to začalo vřít a vše vyvrcholilo odchodem tří hráčů po DreamHack Montreal. Teď se situace začíná vyjasňovat a vypadá to, že Brazilci mají připravený nový tým.
Výchozí obrázek

Nejdiskutovanějším tématem ve světě CS:GO byl v poslední době rozpad týmu Immortals. V týmu to začalo vřít a vše vyvrcholilo odchodem tří hráčů po DreamHack Montreal. Teď se situace začíná vyjasňovat a vypadá to, že Brazilci mají připravený nový tým.

EDIT: Je to oficální! Hráči dnes na svých sociálních sítích oznámili, že tým je oficiálně složený. Pětice se tak může začít naplno připravovat na nadcházející ELEAGUE Major v Bostonu, kde se představí jako jeden z tzv. Legendárních týmů. Hráči ale zároveň potvrdili, že zatím nemají kontrakt s žádnou organizací a bude tedy překvapením, pod jakým tagem si Major zahrají. Jedno je ale už teď jasné - o tým ve složení HEN1, LUCAS1, fnx, kNgV- a bit bude rozhodně velký zájem a rozhodně se s ním musí do budoucna počítat!


První zprávy o tom, že se od týmu Immortals chystá oddělit trojice HEN1, LUCAS1 a kNgV-, se objevily už po finálovém tažení týmu na PGL Major. Tehdy se začalo mluvit o tom, že trojice chce vytvořit tým s bývalým hráčem SK Gaming, FNXem. Potom ale bylo nějakou dobu ticho po pěšině a vypadalo to, že z odchodu této trojky nakonec padne.

Bude nový brazilský tým konkurencí pro světovou špičku? (zdroj: HLTV.org)

Situaci ale opět nabrala obrátky po turnaji DreamHack Open v kanadském Montrealu. Na něm se Immortals dostavili se zpožděním na Grand Finále celého turnaje, čímž automaticky přišli o první mapu a nakonec z finále odešli poraženi. Za zpozdění údajně mohlo to, že si Immortals den před finále užívali nočního života v Montrealu, což na Twitteru naznačil kanadský hráč FNS. Na to mu ale kNgV- odpověděl tweetem "Prove it or I'll kill you", nebo-li "Dokaž to nebo tě zabiju". Za to schytal obrovskou kritiku napříč celou CS scénou a vysloužil si vyhazov z týmu Immortals, spolu s ním však požádali o propuštění i HEN1 a LUCAS1 a spekulace o novém týmu tak mohly začít.

Právě HEN1 dnes na Twitteru potvrdil, že jeho nový tým je připraven. Ani jeden z hráčů zatím nic oficiálně nepotvrdil, už teď je ale víc než jasné, že sestavu bude tvořit právě čtveřice HEN1, LUCAS1, kNgV- a FNX, kterou by měl podle všeho doplnit brazilský veterán bit. Posledním dílkem skládačky je už tedy jen vhodná organizace. Tou by se měla podle všech informací stát známá americká organizace Echo Fox. Tým má navíc i zajištěné místo na lednovém ELEAGUE Majoru a má tedy všechny předpoklady k tomu zařadit se mezi světovou špičku.

Sestava nového brazilského týmu vypadá následovně:

{#Brazílie} Henrique "HEN1" Teles
{#Brazílie} Lucas "LUCAS1" Teles
{#Brazílie} Vito "kNgV-" Giuseppe
{#Brazílie} Lincoln "fnx" Lau
{#Brazílie} Bruno "bit" Lima

Štítky: Immortals
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.