Přejít k hlavnímu obsahu

Origen odhalují sestavu bez xPekeho

2. 1. 2017 | 21:23 League of Legends
Španělský tým Origen pod taktovkou legendárního krále backdooru xPekeho představil novou evropskou sestavu, ve které sám majitel i přes kolující zvěsti nefiguruje.
Výchozí obrázek

Španělský tým Origen pod taktovkou legendárního krále backdooru xPekeho představil novou evropskou sestavu, ve které sám majitel i přes kolující zvěsti nefiguruje.

Přestupové okno se blíží ke konci a většina týmů už pilně trénuje s kompletní soupiskou. Výjimkou byl celek Origen, jehož řady po nepovedeném letním splitu opustili naprosto všichni včetně kouče. Na xPekem tak byla skladba nového týmu, jehož měl být součástí při návratu zpět na mid. Nic takového se nekoná a Origen formou videa představili pětici nových hráčů.

Nejprve se podíváme na dvojici importovaných hráčů, dua z Jižní Koreje. Jungler Kim 'Wisdom' Tae-wan je známou tváří na evropské scéně a to z týmů GIANTS! a posledně Misfits. Sekundovat mu bude na midu Yoo 'NaeHyun' Nae-hyun, který není pouze velkou neznámou, ale také velkým otazníkem. Dle statistik z posledního splitu LSPL (čínská verze Challenger Series) nedokázal se svým týmem vyhrát jedinkrát ze sedmnácti her a celkově jeho Team KungFu skončil na posledním místě se skórem 2:24. Uvidíme, jak se NaeHyun předvede v EU.

Botlinku spolu vytvoří dva Evropané, z nichž by se právě AD Carry Erik 'Tabzz' van Helvert měl stát tahounem týmu. Hráč protřelý celou řadou týmů mající na kontě zisk titulu z evropské LCS v barvách Alliance však poslední měsíce či roky nebyl tolik vidět. Jeho parťákem a posledním článkem týmu bude podobně jako Max 'Satorius' Günther hráč protřelý zejména celou řadou působení v Challenger Series týmech, finský support Aleksi 'Hiiva' Kaikkonen.

Sestava Origen pro 2017 EU LCS Spring Split:

{#Německo} Max 'Satorius' Gunther
{#Korejská republika} Kim 'Wisdom' Tae-wan
{#Korejská republika} Yoo 'NaeHyun' Nae-hyun
{#Nizozemsko} Erik 'Tabzz' van Helvert
{#Finsko} Aleksi 'Hiiva' Kaikkonen

Štítky: Origen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.