Přejít k hlavnímu obsahu

oskar jde na hostování do týmu PENTA Sports

3. 1. 2017 | 18:15 Counter-Strike 2
Český profesionál Tomáš 'oskar' Šťastný se dle aktuálních informací připojí k novému týmu.Po nezdařeném a krátkém angažmá u mousesports, kde však oskar má stále platnou smlouvu, půjde hned v lednu o nový začátek. Sám český hráč totiž na Nový rok prohlásil, že po odchodu z aktivní soupisky mouz hraje svoji nejlepší hru, což dokazuje opakovanými úspěchy ve FACEIT Pro League. Nyní bude mít šanci se ukázat i v barvách nového týmu - PENTA Sports.
Výchozí obrázek

Český profesionál Tomáš 'oskar' Šťastný se dle aktuálních informací připojí k novému týmu.

Po nezdařeném a krátkém angažmá u mousesports, kde však oskar má stále platnou smlouvu, půjde hned v lednu o nový začátek. Sám český hráč totiž na Nový rok prohlásil, že po odchodu z aktivní soupisky mouz hraje svoji nejlepší hru, což dokazuje opakovanými úspěchy ve FACEIT Pro League. Nyní bude mít šanci se ukázat i v barvách nového týmu - PENTA Sports.

Tomáš 'oskar' Šťastný se stává oficiální posilou týmu PENTA Sports pro boje o udržení v ESL Pro League. Po boku nových spoluhráčů v čele s německým duem kRYSTAL, stfn jej čeká Relegation Battle do páté sezóny EPL, svého soupeře se PENTA dozví 5. ledna z duelu Team Kinguin vs. Team LDLC. Vítěz postupuje přímo, poražený jde do zápasu proti oskarově pětce.

Právě zmíněné německé duo jako jediné zůstalo z původní sestavy, nicméně blížící se baráž nutila vedení rychle jednat. Do týmu se po svém měsíc starém odchodu dočasné vrací mikeS a spolu s českým ostrostřelcem se novou posilou stává i bývalý hráč ENCE eSports suNny.

Dle vyjádření oskara jde o měsíční hostování z mousesports, odkud byl dočasně uvolněn. V akci jej tak uvidíme pouhou jednu zápasovou sérii, ale i tak to určitě bude stát za to!

"Penta se zeptali, mouz mě na měsíc pustili, tak si mezi hraním FPL budu ještě hrát nějaké ty praccy s PENTOU a připravovat se s nimi na EPL match, který se má hrát krátce před majorem. To abych nevyšel z té zápasové formy. Jen ještě zvýrazním na konec, jde jen o JEDEN zápas. A palce držte."

zní celé vyjádření Tomáše Šťastného.

Sestava týmu PENTA Sports pro EPL Relegation Battle:

{#Německo} Kevin 'kRYSTAL' Amend
{#Německo} Stefan 'stfn' Seier
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Nizozemsko} Mike 'mikeS' Tuns
{#Finsko} Miikka 'suNny' Kemppi

Štítky: oskar, penta
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.