Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar míří k iNfernity!

25. 9. 2013 | 16:56 Counter-Strike 2
Před pár dny se na webu Cracked Gamers objevila novinka o odchodu CS:GO sekce ke konkurenčním iNfernity a právě dnes je oznámeno, kdo bude pátým hráčem v týmu! (čtěte: smetysh a spol. míří k iNfernity)
Výchozí obrázek

Před pár dny se na webu Cracked Gamers objevila novinka o odchodu CS:GO sekce ke konkurenčním iNfernity a právě dnes je oznámeno, kdo bude pátým hráčem v týmu! (čtěte: smetysh a spol. míří k iNfernity)

Když vám váš tým opustí kvalitní hráč, zvláště když se z týmu po stále se zlepšujících výkonech rozhodl odejít právě Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím, jste v problémech. Ovšem na novou sekci iNfernity se usmálo štěstí, že je na trhu další neméně kvalitní zboží.

1
CG na INTEL LAN Dětkovice 2013 - zleva: smetysh, jEkYL, Zuhi, Wantyyyy, naturalG.

Tomáš 'oskar' Šťastný po delší době neaktivity či "hraní na volné noze" tak opět nálézá nové působiště, jelikož se připojuje právě k týmu, který na Mistrovství ČR v počítačových bude startovat z pozice jedničky české scény jakožto lídr MČR klasifikace.

K samotnému přestupu k jiné organizaci se vyjádřil kapitán Václav 'smetysh' Směták:

"Za celý tým bych chtěl poděkovat organizaci iNfernity Gaming, která nám poskytla na české poměry nabídku, která nejde odmítnout. S čistou hlavou můžu říct, že v CRACKED GAMERS jsme se neměli vůbec zle a veškeré podmínky od vedení byly dodrženy. Všichni doufáme, že to bude klapat dle představ jak pro organizaci, tak pro náš tým. Poprvé budeme reprezentovat tým rovnou na MČR 2013. Budeme se snažit nezklamat a důstojně iNfernity reprezentovat."

Nynější sestava iNfernity Gaming:

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Michal 'Zuhi' Zouhar
{#Česká Republika} Martin 'jEkYL' Hrobař
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný

Zdroj: infernity.eu
Štítky: infernity, oskar
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.