Přejít k hlavnímu obsahu

Pandapple oficiálně končí s kompetitivním hraním

23. 3. 2018 | 11:57 Hearthstone
Ani dnešní den není pro domácí scénu růžový. S kompetitivní kariérou se oficiálně loučí žijicí legenda Antonín "Pandapple" Malina. Co ho odchodu vedlo?
Výchozí obrázek

Ani dnešní den není pro domácí scénu růžový. S kompetitivní kariérou se oficiálně loučí žijicí legenda Antonín "Pandapple" Malina. Co ho odchodu vedlo?

Do herního důchodu se nyní vydává další karetní legenda ze stáje ECLOT Gaming. Kompetitivnímu hraní se už nadále nebude věnovat nejen Johnypass, ale také jeho bývalý spoluhráč Antonín "Pandapple" Malina. Ten po neúspěšně zvládnuté kvaldě na COOL ligu Hearthstone definitivně opouští, v budoucnu se už bude věnovat pouze Gwentu. Nevěříte, že to Panda vydrží? Nejspíše opravdu ano, spolu s koncem hraní HS totiž také smazal svůj účet, kdyby se tedy chtěl k HSku vrátit, musel by hrát od znova. S ECLOT se ale Tonda neloučí kompletně, v týmu bude stále figurovat jako manažer.

K této obří změně se vyjádřil Pandapple takto:

"Ahojky. Většinu z vás tahle zpráva asi nezasáhne u srdíčka, ale asi je potřeba se k tomu všemu vyjádřit. Úplně jako první bych rád připomněl, že ECLOTU vděčím za všechno. Když jsem se kdysi chtěl HS věnovat kompetitivně, většina týmů neprojevila zájem a ani nereagovala. Potom mi ale napsal Martin (Majitel ECLOT) a po krátké schůzce jsem našel domov na dva roky. Jako tým jsem si snad nemohl přát lepší. Všichni kluci jsou skvělí a pomohli mi hodně se zlepšit. Stali se z nás všech kamarádi přesahující hranice HS. Poslední rok se mi zdá HS jako hra rozbitá a pokud se u hry nebavím, nevidím jediný důvod ji dál hrát. Odchod Johnypasse z týmu a neshody se spoluhráči mi nakonec pomohly udělat toto rozhodnutí. Budu si ještě pár měsíců pinkat Gwent , streamovat a v ECLOT působit jako marketing manažer. Nakonec mi vlastně táhne na třicet, za měsíc se žením a asi nastal čas přestat si hrát. Díky moc za váš čas a přízeň. #ECLOTKAPOW"

Sestava Hearthstone sekce týmu ECLOT Gaming:

{#Česká Republika} Jan "Heki" Karel
{#Slovenská Republika} 
Martin "ItsmeMV" Vrančík
{#Slovenská Republika} Braňo "zataro" Štukovský
{#Slovenská Republika} Martin "martim" Masrna
{#Česká Republika} Milan "M1lan" Šnajdr

Štítky: eclot gaming
miluju videohry a hlavně ligu legend