Přejít k hlavnímu obsahu

PC hráči pozor, přichází zcela nový druh herních notebooků

23. 9. 2015 | 08:33 Všechny hry
První notebooky postavené pro skutečné hráče. Použity jsou prémiové komponenty, důraz je kladen na výkon a pozor – dokonce na přetaktování.Dlouhý výčet u notebooků dosud neviděných parametrů zahrnuje rychlé 7 Gbps paměti, výkonné 4-8 fázové zdroje, prostor pro přetaktování, odemknuté GPU i CPU, možnost ovládat otáčky větráku a k tomu všemu desktopové GPU GeForce GTX 980.
Výchozí obrázek

První notebooky postavené pro skutečné hráče. Použity jsou prémiové komponenty, důraz je kladen na výkon a pozor – dokonce na přetaktování.

Dlouhý výčet u notebooků dosud neviděných parametrů zahrnuje rychlé 7 Gbps paměti, výkonné 4-8 fázové zdroje, prostor pro přetaktování, odemknuté GPU i CPU, možnost ovládat otáčky větráku a k tomu všemu desktopové GPU GeForce GTX 980.

  • Plný výkon desktopového GPU
  • Radost z přetaktování
  • První notebooky pro práci s VR
Jednotlivé modely od různých světových výrobců budou k dispozici v konfiguracích s technologií G-SYNC, zajišťující plynulé hraní bez trhání a sekání obrazu. Těšit se můžeš na ASUS, Gigabyte, MSI, Clevo a také na lokální americké a západoevropské značky jako Origin PC, Maingear, Falcon NW, Digital Storm , Sager, XMG, PC Specialist, LDLC, Hyperbook, G-Tune, AfterShock, BossMonster, Metabox, ThunderRobot nebo Terrans Force.