Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna letí na 4FANS

15. 2. 2017 | 11:31 Všechny hry
Po úspěšné první zastávce míří PLAYzone aréna na další akci, kterou je pátý ročník festivalu 4FANS.
Výchozí obrázek

Po úspěšné první zastávce míří PLAYzone aréna na další akci, kterou je pátý ročník festivalu 4FANS.

Praha, ČR - 15. února 2017 – Svoji úspěšnou premiéru v letošním roce zažila PLAYzone aréna na popkulturním festivalu PragoFFest, jenž se začátkem února odehrál v Modré Škole v Praze Hájích. Její druhé představení se chystá v rámci pátého ročníku YouTube festivalu 4FANS, který se koná 25. února v Kongresovém centru v Praze a do jednoho zábavou napěchovaného dne naloží program plných domácích hvězd: GoGo, Pedro, Vadak, Baxtrix, skupina SLZA, Atmo Music a spousta dalších.

PLAYzone aréna utvoří na 4FANS gaming zónu plnou moderních technologií, nejnovějších her, turnajů a také známých tváří. Všem známá herní aréna tvořená oficiálními počítači Mistrovství ČR v počítačových hrách HAL3000 MČR Pro 2017 i oficiálními monitory AOC AGON nabídne spolu se stylovými periferiemi CONNECT IT gamingovou nálož hraní na plné pecky, volné i turnajové o ceny.

Na 4FANS dorazí také stánek GIGABYTE a jejich nejnovější řada základních desek AORUS, společně s dvojicí nadupaných počítačů, kde bude probíhat program točící se okolo střílečky CS:GO. Moderní technologie a nejnovější stroje přinese také stánek DELL s mimozemskou technikou Alienware. Také na těchto dvou stáncích v rámci PLAYzone arény se můžete těšit na turnaje o věcné ceny.

Jedním z hostů akce je také Petr Žalud, známý též jako CzechCloud, který bude po většinu času přítomen na našem stánku Samsungu. Mimo možnosti vyzkoušet si nejnovější vychytávky od této společnosti včetně nejnovějších vlajkových lodí mezi mobilními telefony a tablety se zde budou konat turnaje o ceny ve hře Clash Royale, kde soupeřem všech návštěvníků bude populární CzechCloud.

Něco si z 4FANS odnést budete moci ze stánku Blindbox, kde si na své přijdou milovníci sběratelských figurek, na místě budou k dostání nejpopulárnější i limitované edice z aktuálního výběru. Otestovat a zakoupit bude v PLAYzone aréně možné také herní brýle a podložky značky DEV1S, které byly vyvíjeny ve spolupráci s profesionálními hráči, díky kterým byly jejich vlastnosti vyladěny k dokonalosti.

PLAYzone aréna letí společně se svými partnery na 4FANS a my doufáme, že se tam 25. února uvidíme!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.