Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna míří na PragoFFest

25. 1. 2017 | 09:12 Všechny hry
PLAYzone aréna je připravena i na rok 2017, první zastávkou bude PragoFFest 2. až 5. února.Tradiční akci konanou v Modré škole v Praze na Hájích čeká již šestý ročník a dle programu a hostů akce to vypadá opět na pořádnou jízdu. To své si na PragoFFestu najde naprosto každý hráč, ať už jste vyznavači karetních, stolních, figurkových nebo konzolových a počítačových her. Připraveno bude 600 pořadů, celá řada heren, spousta hostů nebo pódiový program.
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna je připravena i na rok 2017, první zastávkou bude PragoFFest 2. až 5. února.

Tradiční akci konanou v Modré škole v Praze na Hájích čeká již šestý ročník a dle programu a hostů akce to vypadá opět na pořádnou jízdu. To své si na PragoFFestu najde naprosto každý hráč, ať už jste vyznavači karetních, stolních, figurkových nebo konzolových a počítačových her. Připraveno bude 600 pořadů, celá řada heren, spousta hostů nebo pódiový program.

Součástí této akce bude stejně jako v loňském roce také PLAYzone aréna, pro kterou to bude premiérová zastávku v letošním roce. Mimo spolupráce na tématických blocích programu na stage se v naší aréně mohou návštěvníci těšit na stánky plné našlapaných strojů.

Pořádný chill-out si každý návštěvník může dopřát u stánku ve spolupráci GIGABYTE a Monster Energy. Mimo samotného hraní budete moci obhlédnout i nejnovější kousky ze světa základních desek, stejně jako doplnit energii plechovkou vychlazeného Monstera.

Na druhém stránku budou připraveny počítače z nejnovější MČR edice HAL3000 MČR Pro 2017, které budou všem hráčům a hráčkám od čtvrtka 2. února do neděle 5. února k dispozici k volnému i turnajovému hraní. Dokonalý požitek z hraní pak dokreslí oficiální herní monitory MČR 2017 AOC AGON, stejně jako stylové herní periferie CONNECT IT v edici Battle RNBW.

Na našich stáncích se mimo volného programu a ideálního hráčského relaxu mohou návštěvníci těšit na turnaje pro veřejnost ve hrách League of Legends a Hearthstone, které se budou odehrávat každý den. Více informací o těchto turnajích bude zveřejněno v nejbližších dnech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.