Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna navštívila Prague Car Festival

5. 9. 2017 | 13:58 Všechny hry
Šestý ročník Prague Car Festivalu byl poctěn opětovnou návštěvou PLAYzone arény. Užili jste si jej s námi?
Výchozí obrázek

Šestý ročník Prague Car Festivalu byl poctěn opětovnou návštěvou PLAYzone arény. Užili jste si jej s námi?

Praha, ČR - 30. srpna 2017 – Kultovní pražský automobilový festival nebyl pouze o vytuněných vozech, elektromobilech či amerikách, ale také o závodění na herních stáncích v rámci naší PLAYzone arény. Tématicky laděný program jsme 2. a 3. září vytvořili v Letňanech za spolupráce společností Lenovo, Nintendo, AOC, HAL3000, Comgad a Playman.

   

Právě Lenovo bylo díky svým soutěžím největším lákadlem festivalu. Mimo volného závodění ve WRC 6 a Project CARS byla připravena soutěž v letošní pecce DiRT 4. Hlavní cenou byl ideální notebook pro každého hráče, Lenovo Legion Y720. Spolu s ním se rozdávaly herní periferie.

Naše aréna nebyla pouze o počítačích, stánek Nintenda nabídl konzolové hraní na Nintendo Switch. Tak trochu něco jiného to sice bylo, ale ani tady návštěvníci nepřišli o šílené závodění v podobě Mario Kart. O věcné ceny se soutěžilo právě v motokárách či zábavné bojovce ARMS.

Ačkoliv šlo o Prague Car Festival, my jsme na PVA EXPO Praha Letňany přivezly i jednostopé stroje. To vše díky MotoGP 17 od vydavatelství Comgad, o kterou si každý mohl přijít zazávodit!

   

Jak už máme ve zvyku, součástí PLAYzone arény byla také mistrovská herní zóna. Letošní ročník festivalu byl okořeněn stánkem s nejnovějšími modely HAL3000 MČR 2017, které pro ideální požitek z hraní doplňovaly elitní monitory AOC Gaming a jeho hráčské modely AGON.

Ani formule nechyběly! Třesničku na dortu přineslo vydavatelství Playman, které dorazilo s jediným simulátorem současnosti F1 2017 a i v rychlostech přes 300 km/h se soutěžilo o ceny!


To by bylo všechno, Prague Car Festival je u konce a my děkujeme všem, kdo se u nás 2. a 3. září na výstavišti v Praze - Letňanech zastavil. Ačkoliv se akce roku, MČR 2017, blíží mílovými kroky, na PLAYzone arénu se těšit můžete. Kde byste naše stánky rádi viděli příště?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.