Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna ohromila návštěvníky Utuberingu

11. 5. 2017 | 09:16 Všechny hry
PLAYzone aréna dorazila dorazila na Utubering, v Praze i v Brně sklidil pestrý program ovace.
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna dorazila dorazila na Utubering, v Praze i v Brně sklidil pestrý program ovace.

Praha, ČR - 11. května 2017 – Třetí ročník festivalu Utubering dorazil na přelomu dubna a května do největší české i moravské metropole. Festival určený generaci Z navštívilo v sobotu 29. dubna v Praze – Letňanech 13 tisíc návštěvníků, o týden později 6. května na Veletrzích Brno dalších bezmála 10 a půl tisíce. Program Utubering byl rozdělen do sekcí GAMING, MUSIC, ENTERTAINMENT a FASHION, kde se představily známé domácí hvězdy jednotlivých odvětví.

PLAYzone aréna se na obou zastávkách Utuberingu podílela na aktivitách “GAMING“ sekce. Velkým tahákem byla historicky největší herní zóna s konzolemi Xbox One a Xbox One S, u rovné stovky kiosků s nejnovějšími hity současnosti bylo rušno od rána do večera. Fanoušci moderních technologií si naopak nemohli nechat ujít návštěvu Samsung stánku, kde byly mimo zástupců týmu eSuba a CzechClouda k vidění nejnovější kousky ze světa mobilních telefonů a tabletů – Galaxy S8 a Tab S3.

Tradiční počítačový program vytvořila herní zóna HAL3000 s nejnovější edicí sestav mistrů České republiky, okořeněna o oficiální monitory MČR 2017 AOC AGON. Hraní na plné pecky podpořila nejnovější díl Sniper: Ghost Warrior od vydavatelství Comgad, který zde byl k vyzkoušení.  V soutěžích byla také možnost kopii hry či další tematické dárky vyhrát. To všechno za doprovodu stylových herních periferií Trust Gaming, které nejen krásně vypadají, ale i poslouží každému věrnému hráči.

Do Prahy dorazila také chill out zóna plná pohodlných křesel značky DX Racer, k vyzkoušení byla celá škála sériových křesel. Kdo si mimo zážitku rád z podobné akci i něco odnese, mohl zavítat na stánek DEV1S. Ivan “Dev1“ Lazarov zde odhalil nejnovější produkt své pestré nabídky, počítačovou sestavu s názvem DEV1S Army, na níž jej návštěvníci Utuberingu mohli vyzvat v 1v1 duelu. Stejně tak dorazil i eSubawear a jeho široká škála produktů týmu eSuba a dalších známých osobností domácí herní scény.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.