Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna opět na Prague Car Festivalu

31. 8. 2017 | 11:07 Všechny hry
Letní prázdniny jsou u konce a spolu s prvním zářijovým víkendem přichází Prague Car Festival, kde ani v letošním roce nebude chybět PLAYzone aréna.
Výchozí obrázek

Letní prázdniny jsou u konce a spolu s prvním zářijovým víkendem přichází Prague Car Festival, kde ani v letošním roce nebude chybět PLAYzone aréna.

Praha, ČR - 30. srpna 2017 – Další ročník pražského motoristického festivalu se ani tentokrát neobejde bez účasti herních stánků PLAYzone arény. Stejně jako v loňském roce vyrážíme na výstaviště PVA EXPO v pražských Letňanech s pořádnou náloží programu se závodní tématikou.

Podruhé za sebou se na Prague Car Festivalu představí společnost Lenovo s nejnovšími modely notebooků řady Lenovo Legion. Pro milovníky nadupaných vozů bude připravena herní zóna s WRC 6, Project CARS a také DiRT 4, ve kterém proběhnou i soutěže o věcné ceny. Hrát se bude opravdu o zajímavé ceny v čele s tou hlavní, herním notebookem Lenovo Legion Y720!

Že se vše netočí jen kolem počítačů vám ukážeme na stánku Nintenda, konzole Nintendo Switch přinesou do PLAYzone arény tak trochu něco jiného. Těšit se můžete nejen na oblíbenou Legendu Zeldy a letošní Just Dance, ale také na turnaje ve hře Arms či šílené arkádě Mario Kart.

Aby toho nebylo málo, díky vydavatelství Comgad přineseme do Letňan také něco z horkých novinek. Stejně jako v loňském roce nezapomínáme ani na jednostopé stroje, pro letošní ročník Prague Car Festivalu jsme si pro milovníky motorek připravili soutěžní závodění v MotoGP 17

S tím nejžhavějším přichází také mistrovská aréna. Na našem stánku budou milovníkům vysokého výkonu k dispozici nejnovější modely oficiálních sestav HAL3000 MČR 2017, které pro ideální požitek z hraní doplní ani elitní monitory AOC AGON, taktéž oficiální výbava mistrů ČR.

Na těchto mašinách budete mít možnost vyzkoušet další novinku letošního roku, jediný licencovaný formulový simulátor současnosti, F1 2017 od vydavatelství Playman. Spolu s volným hraním se můžete těšit také soutěže o nejlepší čas právě o tyto dvě herní pecky.


Láká tě si vyzkoušet nejnovější závodní kousky či našlapané stroje? Nebo se prostě jen přijít pobavit? PLAYzone aréna se na tebe již tuto sobotu a neděli v PXA EXPO PRAHA Letňany!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.