Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna se představí na Utuberingu

26. 4. 2017 | 18:51 Všechny hry
Další zastávkou PLAYzone arény a jejích stánků bude třetí ročník festivalu Utubering.Praha, ČR - 26. dubna 2017 – Kultovní festival určený generaci Z se uskuteční stejně jako v loňském roce na přelomu měsíců dubna a května rozdělený na dvě části – českou a moravskou. Pestrý program napěchovaný domácími hvězdami přijede 29. dubna do Prahy a 6. května do Brna. Jeho rozdělení je taktéž nepozměněné, a to na čtyři sekce: GAMING, MUSIC, ENTERTAINMENT a FASHION.
Výchozí obrázek

Další zastávkou PLAYzone arény a jejích stánků bude třetí ročník festivalu Utubering.

Praha, ČR - 26. dubna 2017 – Kultovní festival určený generaci Z se uskuteční stejně jako v loňském roce na přelomu měsíců dubna a května rozdělený na dvě části – českou a moravskou. Pestrý program napěchovaný domácími hvězdami přijede 29. dubna do Prahy a 6. května do Brna. Jeho rozdělení je taktéž nepozměněné, a to na čtyři sekce: GAMING, MUSIC, ENTERTAINMENT a FASHION.

PLAYzone aréna přinese se svými partnery návštěvníkům herní sekce “GAMING“ velkou porci zábavy. Velkým tahákem bude dosud největší herní zóna s konzolemi Xbox One a Xbox One S, na obou zastávkách se můžete těšit na rovnou stovku kiosků s nejnovějšími hity současnosti. Fanoušci moderních technologií naopak nemohou vynechat návštěvu u Samsungu, kde budou připraveny zařízení, které posouvají mobilní a tabletový gaming na nejvyšší level – Galaxy S8 a Tab S3.

Již tradičně představí svoji arénu také HAL3000 s nejnovější edicí oficiálních počítačů mistrů České republiky. Připraveno zde bude jak volné hraní nejnovějších pecek, tak i turnajové pro veřejnost. Herní požitek na těchto sestavách doplní oficiální monitory MČR 2017 od společnosti AOC Gaming a také stylové periferie Trust Gaming, které nejen krásně svítí, ale i pohodlně poslouží věrnému hráči. Nejnovější herní šlágry budou zastoupeny třetím dílem série Sniper: Ghost Warrior od vydavatelství Comgad, v němž se odehrají i soutěže o tématické ceny.

Odpočinek od nepřetržitého dění nabídne DX Racer se svojí chill out zónou plnou pohodlných křesel. Jednou do jednoho ze sériových křesel usednete a už nebudete chtít jinak! Pokud si rádi z podobných akcí odnášíte kromě hezkého zážitku i nějakou věcnost, nezapomeňte navštívit stánek DEV1S. Ivan “Dev1“ Lazarov zde bude připraven čelit soupeřům v 1v1 duelech, odhalí svůj nejnovější herní produkt, jinak se můžete těšit na celou škálu podložek, brýlí či oblečení. S podobnou výbavou dorazí i eSubawear, kde nebude samozřejmě chybět ani zboží týmu eSuba nebo známých herních osobností.

PLAYzone aréna je na obě zastávky Utuberingu připravena. Ať už v Praze nebo Brně, vidíme se na místě!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.