Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone mobilní aplikace nově i na iOS!

28. 8. 2016 | 23:11 Všechny hry
Když jsme zvažovali, co bychom hráčům pro pohodlí mohli nabídnout, mobilní aplikace byla jasná volba. Beta aplikace s názvem PLAYzone byla tento týden vypuštěna na Google Play.
Výchozí obrázek

Když jsme zvažovali, co bychom hráčům pro pohodlí mohli nabídnout, mobilní aplikace byla jasná volba. Beta aplikace s názvem PLAYzone byla tento týden vypuštěna na Google Play.

UPDATE: Slíbili jsme konec srpna, stihli jsme to! Uživatelé operačního systému iOS si konečně mohou stáhnout PLAYzone mobilní aplikaci, která byla na App Store právě vypuštěna.

Google Play App Store

Aktuální verze PLAYzone aplikace slouží ke dvěma hlavním účelům. Pokud vás zajímají denní novinky z progamingové scény, tak již nemusíte z mobilu navštěvovat web, stačí si stáhnout tuto aplikaci a zpravodajství z domácí i světové herní scény vám neuteče. Postupem času bude zakomponována možnost zapojit se do diskuzí, jinak novinkový feed je totožný s tím webovým.

 

PLAYzone appka také nabízí předhled nadcházejících a také proběhlých akcí, jichž jsme součástí s naší PLAYzone arénou. Doplňovány budou také další turnaje, kde se bude bojovat o body do MČR klasifikace. Další chystané update pak budou směřovány k listopadovému Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách a právě v této aplikaci najdete veškeré potřebné info.

 

Od teď již žádné složité klikání. Stačí si aplikaci nainstalovat a vše budete mít hned z první ruky, ať už vás zajímá pouze základní info o každé akci, její detailní harmonogram či byste se rádi zapojili do jednoho z turnajů. V rámci aplikace se vždy dozvíte také o živých streamech.

Jelikož je PLAYzone aplikace ve své beta verzi, budeme rádi za každý feedback, abychom ji do MČR 2016 mohli vyladit k potřebné dokonalosti. Verze pro Apple zařízení vyjde koncem srpna.

Štítky: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.