Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone přeje šťastný nový rok

31. 12. 2017 | 20:56 Všechny hry
Vážení čtenáři, čtenářky a všichni příznivci gamingu,ráda bych vám jménem celého týmu PLAYzone.cz popřála vše nejlepší do nového roku, mnoho úspěchů nejen v herním světě a především splnění všech vašich předsevzetí a přání. 
Výchozí obrázek

Vážení čtenáři, čtenářky a všichni příznivci gamingu,

ráda bych vám jménem celého týmu PLAYzone.cz popřála vše nejlepší do nového roku, mnoho úspěchů nejen v herním světě a především splnění všech vašich předsevzetí a přání. 

Rok 2017 byl v mnoha ohledech pro českou a slovenskou herní scénu klíčovým. Bylo pokořeno mnoho rekordů z let minulých, například v počtu diváků, kteří sledovali vyvrcholení soubojů domácí scény na Mistrovství ČR v počítačových i Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. Stejně tak se naše scéna posunula o krok dál ve světovém povědomí a to především díky profesionálnímu hernímu týmu Alza.eXtatus, kterému se v průběhu roku povedlo probojovat i do první třicítky na světovém žebříčku portálu HLTV a samozřejmě i díky úřadující čtyřce mistrů světa v Heartstone, Pokrovačovi, CzechCloudovi, Jarlovi a StanCifkovi. Minulý rok byl výjimečný i díky raketovému vzestupu hry PlayerUnknown's Battlegrounds, která se v jeho průběhu už v Early Access fázi dokázala vyhoupnout mezi hrstku esportových her a dostat se i na velké zahraniční turnaje, jako je IEM. Zapomenout nesmíme ani na české a slovenské cosplayery, jako Germia, Ketrin, Ali, Mishuge a další, kteří nás hrdě reprezentují na nejprestižnějších světových soutěžích se skvělými výsledky.

K růstu domácí herní scény samozřejmě přispěl i nespočet herních akcí všemožných charakterů, od těch zaměřených na cosplay, až po esportové eventy. Všem jejich organizátorům, partnerům, návštěvníkům i online divákům děkujeme. Díky vám všem můžeme společně posouvat naší herní scénu každým rokem dál a dál.

Závěrem bychom rádi popřáli všem milovníkům gamingů příjemně strávený silvestrovský večer a úspěšný nový rok. Váš tým PLAYzone. 

Štítky: PLAYzone
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.