Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone tričko k MČR 2015 v prodeji

1. 11. 2015 | 15:43 Všechny hry
V souvislosti s blížícím se Mistrovstvím ČR v počítačových hrách jsme se rozhodli uvést do prodeje naše trička právě s motivem téhle akce.Tričko s motivem MČR si můžete objednat již nyní v eshopu našeho partnera eSubaWear. Cena trička je 299 Kč a mimojiné bude možnost koupě i na samotném Mistrovství, které se koná o víkendu 6. až 8. listopadu. Tričko je k dostání ve velikostech S až XL.
Výchozí obrázek

V souvislosti s blížícím se Mistrovstvím ČR v počítačových hrách jsme se rozhodli uvést do prodeje naše trička právě s motivem téhle akce.

Tričko s motivem MČR si můžete objednat již nyní v eshopu našeho partnera eSubaWear. Cena trička je 299 Kč a mimojiné bude možnost koupě i na samotném Mistrovství, které se koná o víkendu 6. až 8. listopadu. Tričko je k dostání ve velikostech S až XL.

MČR TRIČKO

Štítky: MČR, MČR 2015, PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.