Přejít k hlavnímu obsahu

Po Clashi nabírá eSuba také Vainglory tým!

6. 10. 2016 | 15:41 Vainglory
Boom mobilního gamingu eSuba zachytila v nejlepší možný moment a po tříčlenné Clash Royale sekci přichází oficiálně také Vainglory tým.
Výchozí obrázek

Boom mobilního gamingu eSuba zachytila v nejlepší možný moment a po tříčlenné Clash Royale sekci přichází oficiálně také Vainglory tým.

Kapitánem eSuba.VG týmu je Lukáš 'Wenia6killer' Wengřín, který se ve Vainglory komunitě pohybuje poslední dva roky, vlastně již od samotného vydání hry. Po dlouhou dobu jsme jeho tým s názvem Dissidents mohli vídat ryze na zahraničních turnajích, nicméně na PLAYzone jsme se rozhodli zatopit pod kotel a od června jsme premiérově spustili podporu Vainglory u nás. Tyto boje nejlepších týmů vyvrcholí v listopadu v rámci Mistrovství ČR v mobilních hrách.

Weniův tým patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu u nás, což dokazuje i samotné pořadí v Samsung Vainglory lize, kde je eSuba na děleném prvním místě s FaIIenem a právě tyto dva týmy díky tomu mají zajištěnou účast na MČR ve Vainglory. Jak sám kapitán v oficiálním prohlášení říká, vstup do eSuby pro něj a jeho tým znamená neskutečnou poctu a čest.

Přejeme hodně štěstí v Evropě a vidíme se 4. až 6. listopadu na Brněnském výstavišti!

Kompletní sestava eSuba.VG týmu:

{#Česká Republika} Lukáš 'Wenia6killer' Wengřín
{#Česká Republika} Adrian 'Adrinho' Le
{#Slovenská Republika} Ľuboslav 'adx' Mikula
{#Česká Republika} Miroslav 'Fiddlestick' Růžička
{#Česká Republika} Grigor 'Odysea001' Panoyan
{#Česká Republika} Nikita 'Waren1x' Dotlačil

Zdroj: esuba.eu
Štítky: Vainglory, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.