Přejít k hlavnímu obsahu

Pochod národů

15. 12. 2013 | 18:03 World of Tanks
Tankisté,jaký národ ve hře máte nejraději? Němce? Možná Sověty? Nebo Japonce? Pokud jste jako my a máte rádi všechny, bude vás zajímat Pochod národů, kterou jsme připravili jako součást oslav konce roku.
Výchozí obrázek

Tankisté,

jaký národ ve hře máte nejraději? Němce? Možná Sověty? Nebo Japonce? Pokud jste jako my a máte rádi všechny, bude vás zajímat Pochod národů, kterou jsme připravili jako součást oslav konce roku.

O co jde? Ve zkratce se jedná o slevu epických rozměrů. Všechny národy, všechny úrovně a všechny tanky (kromě těch prémiových) budou součástí té největší přehlídky slev, kterou jsme zatím kdy uspořádali. Pokud jste byli v minulosti střídmí, nerozhazovali jste a šetřili na speciální nabídku, díky které rozšíříte tankovou sbírku, pak je přehlídka národů v následujících týdnech přesně ten okamžik, na který jste čekali.

Od 16. prosince do 16. ledna

15% sleva na všechna letadla a tanky 8. - 10. úrovně všech národů

Aby toho nebylo málo, přidáme k této měsíc trvající slevě tanků a letadel vyšších úrovní ještě každý týden (avšak jen na krátkou dobu) slevy vozidel nižších úrovní, a to národ po národu. Postupně je zahrneme všechny. 

Každá nabídka bude platná během výše uvedené doby od prvního dne 06:30 SEČ do posledního dne 06:00 SEČ.

Sleva platí pouze na cenu vozidla v kreditech, nikoliv na množství zkušeností potřebných k jeho vyzkoumání.

Jak vidíte, jedná se o perfektní příležitost, jak získat ne jedno, ale všechna vozidla, na která jste šetřili.

Pokud se chcete před nákupem trochu vzdělat a přečíst si o jednotlivých národech více, k dispozici je naše encyklopedie. Podívat se také můžete na různé technologické stromy v sekci média.

Užijte si tuto přehlídku národů!