Přejít k hlavnímu obsahu

Pořadatelé ICL si připravili 1.6 turnaj

7. 11. 2014 | 18:14 Counter Strike 1.6
Organizační tým známé maďarské lan akce si pro následující ročník připravil pochoutku pro hráče legendární Counter-Strike 1.6.Infinity Coliseum Lan s pořadovým číslem 23 se v maďarském městě Vác uskuteční již za tři týdny, konkrétně o víkendu 21. až 23. listopadu. Podobně jako na nedávném ICL 22  (CS:GO) se zde objeví pouze jediná hra a to bude právě Counter-Strike 1.6. Celý turnaj navíc bude non-BYOC, není tedy třeba si vozit vlastní počítač, stačí pouze osobní periferie.
Výchozí obrázek

Organizační tým známé maďarské lan akce si pro následující ročník připravil pochoutku pro hráče legendární Counter-Strike 1.6.

Infinity Coliseum Lan s pořadovým číslem 23 se v maďarském městě Vác uskuteční již za tři týdny, konkrétně o víkendu 21. až 23. listopadu. Podobně jako na nedávném ICL 22  (CS:GO) se zde objeví pouze jediná hra a to bude právě Counter-Strike 1.6. Celý turnaj navíc bude non-BYOC, není tedy třeba si vozit vlastní počítač, stačí pouze osobní periferie.

0

Pokud vás zajímají další okolnosti této akce, tak navštivte oficiální stránky, kde se vše dozvíte, včetně registračního poplatku za tým či detailního místa konání www.lanseries.hu. Minule se na CS:GO turnaji ukázali Necroraisers v mixu, ukáže se nějaký CZ/SK tým i tentokrát?

Zdroj: lanseries.hu
Štítky: ICL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.