Přejít k hlavnímu obsahu

Posilujeme tým redaktorů

15. 10. 2006 | 12:38
Dovolím si tvrdit, že hráčům přinášíme poměrně rozsáhlý přehled z domácí i zahraniční CS scény. Snahou je samozřejmě poskytnout čtenářům co největší luxus v informovanosti, aby neměli důvod a nemuseli hledat informace jinde.Klademe si velké cíle a abychom je mohli realizovat, jsme nuceni rozšířit náš tým redaktorů. Pokud si myslíte, že nám jakýmkoliv způsobem můžete pomoci, rádi Vás přivítáme v našem týmu.
Výchozí obrázek

www.gif

Dovolím si tvrdit, že hráčům přinášíme poměrně rozsáhlý přehled z domácí i zahraniční CS scény. Snahou je samozřejmě poskytnout čtenářům co největší luxus v informovanosti, aby neměli důvod a nemuseli hledat informace jinde.

Klademe si velké cíle a abychom je mohli realizovat, jsme nuceni rozšířit náš tým redaktorů. Pokud si myslíte, že nám jakýmkoliv způsobem můžete pomoci, rádi Vás přivítáme v našem týmu.

Nebudu zde psát, jaké máme požadavky, to by člověk, ucházející se o tento post měl vědět. V případě zájmu mě kontaktujte na soptik@united-games.cz . Očekávejte "pohovor" na ventrile se mnou a Marsem. Díky