Přejít k hlavnímu obsahu

Posledních 5 dní registrací na PGWAY LAN

27. 7. 2016 | 11:47 Všechny hry
Do slovenské lanpárty PGWAY LAN zbývá poslední měsíc a my jsme se tuhle akci rozhodli podpořit nejlepší možnou cestou, v jejich turnajích budete moci nově získat i MČR body.UPDATE: Vzhledem ke kolizi s jinými akcemi se organizátoři rozhodli posunout turnaj na termín o týden dříve, což znamená, že akce bude nyní ohodnocena MČR body také pro hru CS:GO.
Výchozí obrázek

Do slovenské lanpárty PGWAY LAN zbývá poslední měsíc a my jsme se tuhle akci rozhodli podpořit nejlepší možnou cestou, v jejich turnajích budete moci nově získat i MČR body.

UPDATE: Vzhledem ke kolizi s jinými akcemi se organizátoři rozhodli posunout turnaj na termín o týden dříve, což znamená, že akce bude nyní ohodnocena MČR body také pro hru CS:GO.

Po vzoru podobných menších turnajů jsme se rozhodli podpořit i organizátory PGWAY LAN. Jelikož jde o první ročník této akce, lanpárty byla ohodnocena třídou domácí LAN - C. Tato bodová dotace platí pro hry Overwatch a League of Legends, jelikož ostatní hry nesplňují všechny podmínky. Celkové rozdělení MČR bodů na PGWAY LAN je následující:

  • 1. místo - 250 bodů
  • 2. místo - 150 bodů
  • 3. místo - 100 bodů
  • 4. místo - 75 bodů
  • 5.-8. místo - 50 bodů

Datum konání akce je 12. - 14. 8. 2016 a vy samozřejmě nepřijdete o detailní coverage na PLAYzone. Pokud vás zajímají detailní informace, ať už se chcete zúčastnit nebo jen se přijet podívat, ať už vás zajímá repetoár her nebo další program, přečtete si úvodní novinku!

Zdroj: pgway.net
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.