Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno: Boltz si zahraje v SK Gaming!

22. 10. 2017 | 11:43 Counter-Strike 2
Brazilský tým SK Gaming podle uniklých informací chystá změnu v sestavě. Podle všeho by se měl odporoučet opustit nejnovější člen týmu, felps, který by si měl prohodit role s hvězdou Immortals boltzem.
Výchozí obrázek

Brazilský tým SK Gaming podle uniklých informací chystá změnu v sestavě. Podle všeho by se měl odporoučet opustit nejnovější člen týmu, felps, který by si měl prohodit role s hvězdou Immortals boltzem.

EDIT: Kapitán týmu SK Gaming FalleN potvrdil změny na svém Instagramu, kde přidal fotku týmu spolu s Boltzem na letišti v Petrohradu, kde se od zítřka koná turnaj EPICENTER. Podle FalleNova vyjádření sám felps požádal o konec v týmu, podobně jako to nedávno udělal seized v Na'Vi. Tým tedy minimálně na EPICENTER vyzkouší Boltze, který by se v případě úspěchu mohl dostat do sestavy.


Tým SK Gaming patřil tento rok bezpochyby k nejlepším týmům světa a až do PGL Majoru v Krakově drtil jeden tým za druhým. Toto se ale zlomilo na polském turnaji, kde tým skončil už ve čtvrtfinále. Neuspokojivé výsledky se s týmem táhly dál a Brazilci stále nemohou najít svoji ztracenou formu.

Finalista posledního majoru boltz se připojí k SK Gaming (foto: HLTV.org)

V tom by jim měl pomoct Ricardo "boltz" Prass, který byl členem týmu Immortals už od loňského června a jako jediný vydržel až do teď. Ricardo navíc vždy patřil k tahounům svého týmu, proto nejsou pochyby o tom, proč si SK vybrali zrovna jeho. Boltz, který mimo jiné se svým týmem získal 2. místo na posledním majoru, by měl v SK Gaming nahradit jednoho ze svých bývalých spoluhráčů, João "felps" Vasconcellose, který v týmu působí od února. Felps s týmem dokázal vyhrát hned 5 turnajů, ale ani to nestačilo a právě on se teď musí z týmu odporoučet.

SK Gaming by se s novou posilou měli představit už příští týden na EPICENTER St. Petersburg, kde se setkají s týmy jako Astralis, G2, Virtus.pro nebo FaZe. Na turnaji se tak nejspíš představí v této sestavě:

{#Brazílie} Gabriel "FalleN" Toledo
{#Brazílie} Fernando "fer" Alvarenga
{#Brazílie} Marcelo "coldzera" David
{#Brazílie} Epitacio "TACO" de Melo
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass

Dokáže podle vás boltz nakopnout tým SK Gaming zpět k vítězstvím, nebo je to jenom výstřel do tmy? 

Štítky: SK Gaming
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.