Přejít k hlavnímu obsahu

Povstaň za slávou s MSI a AMD Ryzen

28. 2. 2017 | 12:14 Všechny hry
MSI představilo první herní základní desku AMD před téměř 3 lety. Dnes, společně s AMD, představujeme základní desky platformy AMD Ryzen. Nové základní desky řad Enthusiast GAMING, Performance GAMING a Arsenal GAMING jsou vyrobeny tak, aby uspokojily touhy každého hráče.X370 XPOWER GAMING TITANIUM
Výchozí obrázek

MSI představilo první herní základní desku AMD před téměř 3 lety. Dnes, společně s AMD, představujeme základní desky platformy AMD Ryzen. Nové základní desky řad Enthusiast GAMING, Performance GAMING a Arsenal GAMING jsou vyrobeny tak, aby uspokojily touhy každého hráče.

X370 XPOWER GAMING TITANIUM

Nejlepší hráči hledají nejlepší výkon a styl. Pro ně byla vytvořena X370 XPOWER GAMING TITANIUM. TITANIUM má chromované chladiče a stříbrné kryty a je první svého druhu na AMD platformě. Hráči ocení spoustu herních funkcí jako jsou Audio Boost 4, GAMING LAN, Turbo U.2/M.2, M.2 Shield a VR Boost.

X370 GAMING PRO CARBON

Základní deska X370 GAMING PRO CARBON nabízí neomezené možnosti přizpůsobení díky RGB Mystic Light. Prostřednictvím Mystic Light Sync a Gaming App můžou hráči lehce kontrolovat jejich LED světla prostřednictvím svého PC nebo smartphonu.   X370 GAMING PRO CARBON podporuje herní funkce jako jsou XPOWER TITANIUM Audio Boost 4, GAMING LAN a VR Boost.

B350 TOMAHAWK

B350 TOMAHAWK ukazuje evoluci nové generace MSI základních desek. Inspirována konceptem bitevních tanků využívá kombinaci masivních chladičů s vizuálními PCB efekty. B350 TOMAHAWK je vyrobena pro zajištění bezproblémového dlouhodobého hraní a maximálního výkonu. Se spoustou herních prvků a funkcí jako jsou Twin Turbo M.2, GAMING LAN a Audio Boost dělá z B350 TOMAHAWK spoluhráče, na kterého se může každý spolehnout.

Funkce základních desek MSI AM4

Turbo M.2 přináší PCI-E Gen3 x4 výkon s přenosovou rychlostí až 32 Gb/s pro nejnovější SSD disky. MSI M.2 Shield s chladícími podložkami zajišťuje odvod tepla, a tím předchází jejich přehřátí a možnému zhoršení výkonu.

VR Boost je smart chip, který zajišťuje čistý a silný VR signál použitím VR optimalizovaného USB portu pro zmenšení pocitu nevolnosti způsobeným špatným signálem. Funkce One-Click to VR v MSI Gaming App připraví jednoduchým zakliknutím PC pro VR, nastaví komponenty na maximální výkon a zabrání jiným aplikacím rušení VR zážitku.

Možnost nastavení vlastního barevného schéma s RGB Mystic Light podporujícího16,8 miliónů barev a 17 efektů. Mystic Light Extension umožnuje intuitivní způsob ovládání přídavných RGB pruhů nebo jiných RGB komponentů přidaných do systému bez potřeby dalšího RGB ovladače.

S Audio Boost od Nahimic přináší základní desky nejvyšší zvukovou kvalitu díky použití kvalitních audio komponentů a izolovaného audio PCB. Přidání audio krytu a zlatých audio konektorů zajišťuje nejčistší audio signál.

Dostupné herní základní desky MSI AM4 GAMING:

Pro více informací o základních deskách MSI AM4 klikni zde.

Štítky: AMD, MČR partneři, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.