Přejít k hlavnímu obsahu

PragoFFest: Záznamy zápasů LoL turnaje

1. 2. 2016 | 16:46 League of Legends
Tento víkend se v Modré škole v Praze uskutečnil další ročník festivalu PragoFFest. PLAYzone aréna byla u toho a v naší herní aréně se odehrál první bodovaný turnaj letošní MČR sezóny ve hře League of Legends. Na turnaji si nejlépe počínal tým eXtatus, který si odnesl 6 000 Kč za první místo.
Výchozí obrázek

Tento víkend se v Modré škole v Praze uskutečnil další ročník festivalu PragoFFest. PLAYzone aréna byla u toho a v naší herní aréně se odehrál první bodovaný turnaj letošní MČR sezóny ve hře League of Legends. Na turnaji si nejlépe počínal tým eXtatus, který si odnesl 6 000 Kč za první místo. Níže se můžete podívat na vybrané zápasy, kompletní seznam všech odvysílaných duelů naleznete v playlistu na YouTube nebo v našem archívu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.